به گزارش ایرنا، جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با هدف ترویج و توسعه فن آفرینی، خلاقیت و نوآوری و معرفی فن آفرینان تا فردا جمعه هفتم دی برگزار می شود.
این جشنواره در 2 بخش مسابقه ای و غیر مسابقه ای برگزار می شود كه بخش مسابقهای شامل طراحان كسب و كار (دانشجویی و آزاد)، فنآفرینان و فرصتهای سرمایه گذاری و بخش غیر مسابقهای شامل ' تِك كارپت'، نمایشگاه، مذاكره با سرمایه گذاران، نقطه شروع ارتباط (نشا) و كارگاه های آموزشی است.
رییس جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: بیش از 70 طرح كسب و كار جدید به مرحله نهایی این رویداد رسید كه امروز جلسه های داوری آنها در بخش های فن آفرینان (نوپا و رشد یافته)، طراحان كسب و كار ( آزاد و دانشجویی) و فرصتهای سرمایهگذاری برگزار می شود.
سید مهدی ابطحی افزود: همچنین امروز نمایشگاه دستاوردهای فن آفرینان و كارآفرینان با 11 غرفه در محل مركز خرید (سیتی سنتر) اصفهان افتتاح می شود كه تا فردا برپاست.
وی برپایی جلسه های ' نشا ' (نقطه شروع ارتباط) و ارائه فرصت های سرمایه گذاری را از برنامه های روز دوم جشنواره شیخ بهایی عنوان كرد و افزود: در این برنامه ها، صاحبان ایده و طرح های كسب و كار به مذاكره با سرمایه گذاران در زمینه های مختلف مانند كشاورزی، صنعت، فناوری اطلاعات و ارتباطات و مدیریت شهری می پردازند.
ابطحی نشست 'انتقال تجربه كسب و كار در فضای بینالمللی' را یكی دیگر از برنامه های روز دوم جشنواره شیخ بهایی عنوان كرد و افزود: این برنامه با حضور تعدادی از مسوولان و كارشناسان از جمله از وزارت امور خارجه، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و یونیسف (صندوق حمایت از كودكان سازمان ملل متحد) و به صورت جلسه های سخنرانی و پرسش و پاسخ برگزار می شود.
رییس جشنواره ملی شیخ بهایی با بیان اینكه امسال برای نخستین بار، فرش فناوری (Tech Carpet) در این رویداد پهن می شود، گفت: در این برنامه كه ساعت 15 روز جمعه برگزار می شود، 20 تَن از فن آفرینان برتر كشور، تجربه ها و دستاوردهای خود را در جمع مردم و مسوولان بیان می كنند.
ابطحی اضافه كرد: مراسم اختتامیه و اهدای جوایز برگزیدگان چهاردهمین دوره جشنواره ملی شیخ بهایی ساعت 18 روز جمعه هفتم دی در محل سالن همایش پردیس سینمایی سیتی سنتر اصفهان و با حضور مقام های كشوری و استانی برگزار می شود.
وی با تاكید بر اینكه این جشنواره در دوره های گذشته نقش كلیدی در فرهنگ سازی و توسعه مبتنی بر دانایی و اقتصاد دانش بنیان داشته است، تصریح كرد: امروز این موضوع رویكرد كلان كشور در اقتصاد مقاومتی و برنامه های توسعه است.
ابطحی خاطرنشان كرد: امسال چهاردهمین نمایشگاه پژوهش و فناوری استان اصفهان نیز همزمان با جشنواره ملی شیخ بهایی برپا می شود.
جشنواره ملی شیخ بهایی از سال 83 هر سال از سوی شهرك علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار می شود.
از آنجا كه شیخ بهاءالدین محمد عاملی متخلص به شیخ بهایی از مفاخر بزرگ جهان اسلام و منشاء خدمات ارزشمند علمی، فرهنگی و عمرانی در ایران بوده برای زنده نگه داشتن یاد او، این جشنواره به ' شیخ بهایی' نامگذاری شده است.
حدود 43 پارك علم و فناوری و پنج هزار شركت دانش بنیان و واحد فناور در كشور فعال هستند.
شهرك علمی و تحقیقاتی اصفهان كه با هدف حمایت و هدایت شركت های دانش بنیان ایجاد شده، دارای 10 مركز رشد فناوری، 2 پارك علم و فناوری و حدود 500 شركت دانش بنیان مستقر است.
3011/ 6022
اصفهان - ایرنا - چهاردهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی صبح روز پنجشنبه ششم دی با برگزاری جلسه های داوری طرح های كسب و كار و فن آفرینان در محل 'سیتی سنتر' اصفهان آغاز به كار كرد.