به گزارش گروه نشریات خبری؛ سه شنبه هفته پیش، سانحه واژگونی اتوبوس در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد به جانباختن 10 دانشجو و زخمی شدن 25 نفر منجر شد.
پس از این سانحه دلخراش، صدها تن از دانشجویان دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات روز شنبه هشتم دی ماه، در واكنش به واژگونی اتوبوس حامل جمعی از دانشجویان این دانشگاه تجمع كردند، شماری از دانشجویان نیز روز یكشنبه برای دومین روز متوالی در محل این دانشگاه نسبت به آنچه بی مبالاتی و بی لیاقتی مسئولان دانشگاه در حفاظت از جان همكلاسی های خود نام می برند، تجمع كردند .
حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و دادستان كل كشور در میان دانشجویان تا شایعه عبور خودروی حامل یكی از مسئولان دانشگاه آزاد از روی پای دانشجویان معترض كه البته بلافاصله تكذیب شد از جمله حواشی و ماجراهای این تجمع بود.
بررسی امروز رسانه های داخلی نشان می دهد رسانه های منتسب به طیف اصلاح طلب با پوشش كامل حواشی دومین روز تجمع دانشجویان دانشگاه آزاد، خواستار استعفای خاطیان این حادثه شدند و از سكوت روزنامه های اصولگرا در مقابل حادثه دانشگاه انتقاد كردند.
در مقابل رسانه های اصولگرا از كوتاهی های 30 ساله در واحد علوم تحقیقات تهران سخن گفتند و به انتشار اخبار صرف از حضور رئیس دانشگاه آزاد و دادستان كل كشور در جمع دانشجویان تجمع كننده بسنده كردند.
گفتنی است درخواست دانشجویان برای برخورد قاطع با خاطیان حادثه دانشگاه از جمله محورهای مشترك در هردو طیف رسانه ها است.
رسانه های اصلاح طلب
...........................
**لزوم استعفای خاطیان حادثه دانشگاه
روزنامه آرمان با تیتر' لااقل یك نفر استعفا دهد' نوشت: مسئولان این دانشگاه به جای پاسخگویی، عذرخواهی و حتی استعفا به فرافكنی روی میآورند. لااقل رئیس واحد علوم وتحقیقات باید بركنار میشد. چرا نباید به جای اقدامات اینگونه كه كمی قلبهای جریحهدار شده دانشجوها و خانوادههای داغدار را تسكین میدهد، به نوعی عمل میشود كه نمك بر زخم میپاشند؟ متاسفانه این رفتار ناشی از نوعی روحیه غروری است كه در میان برخی از مسئولان وجود دارد. مراجع قانونی در ارتباط با این اتفاق كه جرم محسوب میشود باید به این موضوع رسیدگی عاجل نمایند.
روزنامه همدلی نوشت: واژگونی اتوبوس فرسوده دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات و درگذشت ده دانشجو یك داغ دیگر بر دل ایرانیان نشاند. دانشگاه آزاد این نهاد علمی «فوق ثروتمند» كه با دریافت شهریههای میلیون تومانی بیشتر به یك بنگاه سرمایهگذاری تبدیل شده، از اتوبوسهایی برای جابهجایی دانشجویانش استفاده كرده كه به كفر ابلیس هم نمیارزد و معلوم نیست هزینههایی كه از دانشجویان گرفته میشود چرا صرف رفاه آنان نمیشود؟ ...خواسته اصلی دانشجویان استعفای «علیاكبر ولایتی» رئیس هیات امنای این دانشگاه است. كیست كه ایشان را با آن همه منصبهای گوناگون نشناسد و صابون مدیریتاش به تن چند نسل انقلاب و پس از انقلاب نخورده باشد؟ آیا واقعا زمان بازنشستگی ایشان نرسیده است؟ هرچند آنچه رخ داده تماما بر گردن ولایتی نیست، اما یكی از دلایل این همه بیسروسامانی، بازنشسته نشدن مدیرانی است كه بیش از 70 سال سن دارند و اكنون باید در منزل وقت خود را به آرامش خود و نهایتا مشاوره صرف كنند.
خبرگزاری ایسنا با درج مطلبی با عنوان جای خالی یك 'استعفا' یا 'عذرخواهی' نوشت:از دقایق اولیه وقوع سانحه واژگونی اتوبوس حامل دانشجویان دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات تا روز گذشته اظهار نظرهای متعددی از سوی مسئولان پیرامون حادثه مطرح و منتشر شد و طبعاً جامعه دانشگاهی و بویژه دانشجویان دانشگاه آزاد نیز در این بین مسائلی را مطرح كردند كه ترجیع بند همه آنها مقصر دانستن مسئولان ذیربط و درخواست برای استعفای آنها بود؛ مسالهای كه افكار عمومی نیز بر آن تاكید داشته و دارد.
صادق زیبا كلام استاد دانشگاه در گفت و گو با تارنمای فرارو گفت: در همه جای دنیا عرف این است كه در حوادثی اینچنینی مقامات ارشد آن نهاد، برای احترام به قربانیان این حادثه و افكار عمومی صرف نظر از اینكه مستقیم مسئول آن بودند یا نه استعفا میدهند. اما آقای ولایتی و طهرانچی تنها چیزی كه گفتند این بود كه بررسی می كنیم و كسانی كه مسئول بودند باید توبیخ شوند
به گزارش سایت تحلیل خبری عصر ایران، محمود صادقی عضو فراكسیون امید مجلس توصیه من بر این است كه اولویت دانشگاه آزاد باید علاوه بر كنترل پوشش، حجاب و آستین كوتاه دانشجویان، ارائه خدمات باكیفیت نیز باشد تا شاهد چنین حوادث تلخ و جانسوزی نباشیم.
روزنامه ایران در گزارشی تخلف دانشگاه آزاد در حادثه اتوبوس دانشجویان را آشكار دانست و نوشت: براساس بخشنامه استاندار وقت تهران به همه دستگاههای دولتی، عمومی و خصوصی همزمان با اجرای طرح كاهش آلایندگی در مهر ماه امسال، هیچ دستگاهی حق استخدام خودروی بدون معاینه فنی نداشته و در صورت اتمام مهلت برگه معاینه فنی، ذی حسابان دستگاهها مكلف هستند از تردد خودروی زیر مجموعه شان جلوگیری كنند.بنابراین دانشگاه آزاد میبایست با توجه به اتمام یك هفته ای برگه معاینه فنی راننده، جلوی تردد اتوبوس را میگرفت كه این كار را انجام نداده و تخلف آشكار صورت گرفته است.
**حواشی دومین روز تجمع دانشجویان در دانشگاه آزاد
روزنامه شرق نوشت: روز دوم تجمع مسالمت آمیز دانشگاه علوموتحقیقات در اعتراض به واژگونی اتوبوس مسافربری این دانشگاه و درگذشت 10 نفر در این حادثه برگزار شد. این تجمع نیز با حواشی و ماجراهایی همراه بود؛ از حضور دادستان كل كشور در بین دانشجویان و صحبت با آنان گرفته تا برخورد خودروی یكی از مدیران دانشگاه آزاد كه برخی ادعا میكردند طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد، در آن بود با چند دانشجو. علاوه بر این، یك عضو سابق شورای شهر تهران نیز مدعی شد ممكن است این حادثه تعمدی و خرابكارانه باشد... بر اساس خبرهای رسیده از دانشگاه آزاد، خودروی متعلق به محمدمهدی طهرانچی، ریاست دانشگاه آزاد، هنگامی كه قصد داشت از میان تجمع كنندگان عبور كند، با ممانعت آنها روبه رو شد، اما ماشین از توقف نایستاد و به تجمع كنندگان برخورد كرد و باعث جراحت جزئی چند دانشجوی معترض شد. این خبر بلافاصله از سوی روابطعمومی و ابراهیم كلانتری، معاون فرهنگی دانشگاه آزاد تكذیب شد.
روزنامه ابتكار نوشت: دومین روز تجمع دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران در اعتراض به مسئولان دانشگاه با حواشی جالب توجهی همراه بود؛ ... در فیلمی كه در فضای مجازی منتشر شده، خودرویی سفیدرنگ كه برخی مدعی بودند حامل رئیس دانشگاه آزاد اسلامی است، در حال حركت به سمت یكی از ساختمانهای اداری دانشگاه را نشان میدهد كه با ممانعت تعدادی از دانشجویان برای ادامه مسیر روبهرو میشود. در ادامه این فیلم، خودرو با ادامه حركت خود باعث مصدومیت تعدادی از دانشجویان میشود. اما بعد از ساعتی این اخبار تكذیب شد و اعلام شد خودرو متعلق به یكی از كارمندان دانشگاه بوده كه در میان حلقه خشم دانشجویان گرفتار شده و البته واكنش تندی نشان داده است. مصدومیت دانشجویان نیز جزئی عنوان شد.
روزنامه مردم سالاری در خصوص حواشی دومین روز تجمع دانشجویان دانشگاه آزاد نوشت:عصر دیروز خبری در فضای مجازی منتشر شد مبنی بر اینكه در دومین روز از تجمع دانشجویان واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد، یك خودرو كه گفته میشد حامل یكی از مسئولان دانشگاه بوده با یكی، دو دانشجو برخورد كرده و منجر به مصدومیت آنها شده است، این در حالیست كه برخی دانشجویان در گفتوگو با ایسنا این موضوع كه خودرو حامل یكی از مسئولان دانشگاه آزاد بوده را تایید نمیكنند.
روزنامه اعتماد در مطلبی نوشت: روز یكشنبه هم محوطه واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی شاهد حضور دانشجویان معترض بود، 5 روز پس از حادثه واژگونی اتوبوس حامل دانشجویان این دانشگاه و كشته شدن 10 سرنشین آن، دانشجویان دانشگاه آزاد همچنان به دنبال جواب میگردند. تعداد دانشجویان كم شده. تصاویری كه از دانشگاه آزاد میرسید، نشان میداد كه دیگر از آن چند صد نفری كه روز شنبه دست به تجمع زده و خواستار استعفای علیاكبر ولایتی و پاسخگویی مسوولان شده بودند، خبری نیست. اما حضور همان تعداد باقیمانده از دانشجویان هم كمك كرد تا موضوع حادثه علوم و تحقیقات فراموش نشود. دانشجویان حاضر عكس و فیلمهای خود را روانه شبكههای اجتماعی كردند و در این میان شایعهای مبنی بر برخورد اتومبیل حامل مهدی طهرانچی، رییس دانشگاه آزاد با دو نفر از دانشجویان هم خیلی سریع منتشر شد. شایعهای كه البته تكذیب آن هم به همان سرعت از راه رسید اما گویا كاربران شبكههای اجتماعی آمادگی بیشتری برای باور این تصادف داشتند.
روزنامه ایران در گزارشی نوشت: اعتراض دیروز دانشجویان علوم و تحقیقات بدون حاشیه نبوده است. دیروز از سوی یكی از خبرگزاری ها فیلمی منتشر شد كه بر اساس آن یكی از مسئولان ارشد دانشگاه آزاد دانشجویان معترض را با خودرو زیر گرفته و دو نفر را نیز مجروح كرده است. هر چند این فیلم بلافاصله توسط خبر گزاری منتشر كننده و مسئولان دانشگاه آزاد تكذیب شد اما یك منبع آگاه در گفتوگو با «ایران» درباره تحقیقاتی كه در محل حادثه داشته، میگوید: در تحقیقات انجام شده مشخص شد یكی از مسئولان دانشگاه آزاد قصد خروج از دانشگاه را داشته است اما سپر ماشینش به پای دانشجوی دختری میخورد. چند دقیقه بعد اورژانس وارد محل حادثه میشود و دانشجو را معاینه میكند. دانشجو هماكنون سالم است و آسیبی هم ندیده است.
روزنامه آرمان در گزارشی به تكذیب زیر گرفتن دانشجویان اشاره كرد و نوشت: روز گذشته فیلمی در یك سایت خبری منتشر شد كه نشان میداد یكی از مسئولان دانشگاه آزاد دو دانشجو را زیر كرده است كه ابراهیم كلانتری، معاون فرهنگی دانشگاه آزاد در واكنش به خبر زیر گرفتن چند دانشجو توسط خودروی یكی از مسئولان دانشگاه آزاد گفت: این مسائل ساختگی است و میخواهند فضا را ملتهب كنند. مسئولان این سایت هم با حذف این فیلم نوشتند: «روز یكشنبه فیلمی منتشر شد مبنی بر اینكه خودروی حامل یكی از مسئولان دانشگاه آزاد با دانشجویان برخورد كرده است، بررسیهای تكمیلی خبرگزاری برنا نشان میدهد چنین ادعایی صحت نداشت و به همین دلیل برنا ضمن حذف این فیلم از مخاطبان خود پوزش میخواهد.»
یكی از دانشجویان دانشگاه آزاد واحد علوم وتحقیقات در گفت و گو با ایسنا، با تاكید بر آن كه حاضر نشدن مسئولان روز گذشته در جمع دانشجویان و عدم عذرخواهی آنها، دانشجویان را بیشتر عصبانی كرده است افزود: این كه گفته میشود وسیله نقلیه حامل رییس دانشگاه آزاد با دانشجویان برخورد كرده، با توجه به مدل ماشین رییس دانشگاه، نمیتواند صحت داشته باشد.
حجت الاسلام ابراهیم كلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا در واكنش به خبر زیر گرفتن چند دانشجو توسط خودروی یكی از مسئولان دانشگاه آزاد گفت: این مسائل ساختگی است و میخواهند فضا را ملتهب كنند...وی با تكذیب این خبر گفت: مگر فقط یك ماشین در محوطه دانشگاه وجود دارد؟ صدها ماشین در اینجا هستند.این مساله به هیچ وجه صحت ندارد و آن را تكذیب میكنم.
**سكوت روزنامه های اصولگرا در مقابل حادثه دانشگاه
روزنامه اعتماد در مطلبی با عنوان ' منتقدان دانشگاه آزاد خبیث هستند' نوشت: روزنامههای اصولگرا در چند روز گذشته هیچ یك به ماجرای دانشگاه آزاد نپرداختند آنطور كه اگر این اتفاق در دوره آقای هاشمی رخ داده بود آن را به یك موضوع مهم ملی تبدیل میكردند. در میان آنها تنها فرهیختگان بود كه به سبب تعلق به دانشگاه آزاد نمیتوانست نسبت به موضوع بیتوجه باشد. اما رویكرد این رسانه نیز با بقیه متفاوت بود. فرهیختگان از تیتر «روی خون دانشجویان مانور سیاسی ندهید» برای گزارش خود استفاده كرد و نوشت: «كمكم جلوههای دیگری بروز میكند كه در ادامه همان خط سیاسی است كه در روزهای گذشته از سوی برخی جریانات پیگیری و دنبال شده است. چند روزنامه روز گذشته تلاش كردند با انحراف موضوع بهرهبرداری سیاسی خود را كنند. نكته خندهدار موضوع این بود كه ساخت ناایمن واحد علوم تحقیقات در ارتفاع بیش از 1800 متر در دوره شهرداری و دولت چهرههای منتسب به این جریان ساخته شد اما این روزنامهها خود را به ندیدن این بخش از تاریخ زدند.»
روزنامه آرمان در یادداشتی نوشت:لحظهای چشمانتان را ببندید و تصور كنید اگر حادثه دلخراش و تاسفبار واژگونی اتوبوس حامل دانشجویان واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی، در زمان مرحوم آیتالله هاشمی رفسنجانی، اتفاق میافتاد واكنش رسانههای مخالف ایشان، به ویژه رسانه ملی چه بود؟ قطعا این رسانهها، از این فرصت طلایی(بخوانید بهانه طلایی) حداكثر استفاده و بهرهبرداری سیاسی را برای هجمه و تخریب ایشان، رئیس و مدیران دانشگاه آزاد میكردند و با تشكیل فوری نشستها، میزگردها، ساخت ویژه برنامههای فوقالعاده، مصاحبههای سفارشی با افراد شناخته شده، تیترها و مقالههای جگرسوز، حتی اساسنامه دانشگاه، هیات موسس و... همه را زیر سوال برده و با تشكیل كمپینهای متعدد، واویلا سر میدادند و از خون پاكترین جوانان این سرزمین برای مقاصد سیاسی خویش، خوراك تبلیغاتی میساختند... اكنون، چشمان خود را باز كنید. میبینید، شرایط كاملا فرق دارد و این رسانهها، به دلیل رعایت حال خودیها و همطیفهای سیاسی، بدون نشان دادن درددل حتی یكی از خانوادههای قربانیان، باید حتیالامكان، با كمتوجهی، از كنار این فاجعه انسانی، چنان بگذرند كه گویی اتفاق كوچكی رخ داده و طوری وانمود كنند كه رئیس و مدیران این دانشگاه لطف نموده، ناوگان حمل و نقل داخلی را به سرعت ترمیم كردهاند و با اعلام خبر عزل چند مدیر میانی، بحمدا... همه چیز را با خیر و خوشی به پایان رساندهاند!
**نگاه دانشگاه آزاد به دانشجویان به چشم مشتری
روزنامه ابتكار در مطلبی با عنوان نگاه دانشگاه آزاد به دانشجویان به چشم مشتری! نوشت:نكته دیگری كه در تجمع اعتراضی دانشجویان علوم و تحقیقات وجود داشت حضور یكی از مسئولان دانشگاه در بین دانشجویان بود كه وقتی در جمع آنها قرار گرفت گفت: «میخواهم بگویم كه حق همیشه با مشتری است»! كلمهای كه ناشی از نگاه كاسبمآبانه مسئولان دانشگاه آزاد به دانشجو است و او را به عنوان یك مشتری میبیند كه باید پولی در قبال دریافت كالایی بپردازد. كلمهای كه اعتراض بیشتر دانشجویان را به همراه داشت.
روزنامه اعتماد در مطلب دیگری با عنوان 'آنها دانشجو بودند نه مشتری' نوشت: یكی از دانشجویان پسر به راننده اعتراض كرد چرا راننده ایستگاه كتابخانه توقف نكرده، پاسخ رحمان عقلمند اما خبر از فاجعه میداد؛ اتوبوس ترمز بریده بود. دانشجویان از هراس انتهای اتوبوس جمع شده بود و عقلمند در فكر این نبود كه با بیرون پریدن جان خودش را نجات دهد. او نتوانست جان خود و 9 نفر دیگر را نجات دهد و ایران سوگوار حادثهای شد كه به راحتی قابل پیشگیری بود. در واكنش به این فاجعه شنبه 8 دی دانشجویان علوم تحقیقات در میدان دانش این دانشگاه تجمع كرده و خواستار استعفای مسوولان شدند و كاربران توئیتر تا عصر یكشنبه در هشتگ «علوم تحقیقات» به این ماجرا توجه كردند.
**گمانه زنی ها در مورد دستكاری ترمز اتوبوس
روزنامه آرمان نوشت: روز گذشته برخی شنیدهها حاكی است كه ممكن است ترمز اتوبوسی كه در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد دچار سانحه شد، به طور عمدی دستكاری شده باشد. براساس این شنیدهها كه برخی منابع درباره آن گمانههایی را مطرح كردهاند، در آستانه نهم دی، شاید برخی جریانات قصد داشتهاند تا با ایجاد پروژه كشتهسازی در دانشگاه، دانشجویان را به تحركات ضدانقلابی واداشته و از این ظرفیت برای ناامن سازی كشور استفاده كنند.
به گزارش نامه نیوز، مصطفی كواكبیان نماینده مجلس در جلسه روز گذشته مجلس شورای اسلامی در تذكر شفاهی با اشاره به جان باختن ده نفر از دانشجویان دانشگاه علوم و تحقیقات آزاد اسلامی گفت: از مسئولان دانشگاه آزاد میخواهیم كه به مجلس تشریف بیاورند و درباره اتفاق توضیح دهند لازم نیست كه یك جلسه غیرعلنی بگذاریم. یك جلسه علنی تشكیل دهیم تا مردم هم در جریان كار قرار بگیرند... همانطور كه برای یك نماینده جلسه گذاشتید و اتفاق را بررسی كردید اینجا هم جلسه بگذارید مخصوصا كه میگویند یك عده ضد انقلاب ترمز اتوبوس را بریدهاند.
به گزارش ایسنا، سردار رحیمی فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: عمدی در این قضیه نبوده و عمدی بودن منتفی است و بیشتر بی توجهی و سهل انگاری در این موضوع دخیل بوده است كه مقام قضایی نتیجه نهایی را اعلام خواهند كرد.
رسانه های اصولگرا
..........................
**كوتاهی های 30 ساله در واحد علوم تحقیقات
مشرق نیوز نوشت: محمد مهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد در بخش خبر شبكه یك گفت: كوتاهیهای 30 ساله در واحد علوم و تحقیقات سبب بروز مشكل شد و البته قرارداد پیمانكاری برای بهبود اوضاع انجام گرفته است همچنین دستورالعملهای متعددی تدوین شد تا فضای دانشگاههای آزاد ایمن شوند... به تك تك دانشجویان میگویم شما امانتهای ما هستید و با تمام توان ایستادهایم تا محیط امن برای درس خواندن داشته باشید ما اجازه نخواهیم داد كه قصور گذشته ادامه پیدا كند.
روزنامه فرهیختگان نیز در تیتر نخست خود نوشت: دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات روز گذشته هم برای پیگیری مطالبات خود در میدان دانش حضور یافتند...محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اما شخصا میان دانشجویان حضور یافت. او در پاسخ به یكی از دانشجویان كه موضوع گاردریل را مطرح كرد، گفت: «عزیزان من، آیا نمیتوان گفت كه وقتی در 30 سال گذشته گاردریل نزدهاند كار درستی بوده و اینكه در طول این چندماه كه من مسئولیت را برعهده گرفتهام، كار اشتباهی است؟»
**حضور دادستان كل كشور در جمع دانشجویان
به گزارش تارنمای صراط نیوز حجتالاسلام منتظری دادستان كل كشور با حضور در واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد گفت: آن مقداری كه در حوزه وظیفه ما است مطمئن باشید در حمایت از دانشجویان جانباخته و مصدوم، وظیفه خود را كامل انجام میدهیم... اگر مقصر مشخص شود، قطعاً براساس آنچه كه وظیفه داریم با مقصر برخورد میكنیم. نكته دوم بحث ایمنسازی است كه مطمئن باشید بر روند اقداماتی كه باید در این زمینه انجام شود شخصاً نظارت خواهم كرد.
**برخورد با مقصران حادثه دانشگاه
روزنامه جوان نوشت: از جان باختن 10 نفر از دانشجویان در حادثه دلخراش دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات نمیتوان و البته نباید هم به سادگی گذشت. دانشجویان هم این موضوع را میدانند و به همین دلیل روز گذشته هم دست از اعتراض نكشیدند.لااقل برای جلوگیری از تكرار این حادثه ناگوار هم كه شده باید موشكافانه همه علتها را یافت و برای رفع و رجوع كردنشان همت گمارد. واضح است كه در بهوجود آمدن چنین حادثهای فقط یك نفر مقصر نیست، بلكه مجموعهای از اشخاص و عوامل در این موضوع دخیل هستند. عقل سلیم و منطق مدیریتی حكم میكند بدون اغماض با همه مقصران برخورد قاطع و فوری شود.
**آخرین وضعیت مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس
محسن نفر معاون پزشكی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: 6 نفر از مصدومان این حادثه در آی سی یو بیمارستان امام بستری هستند كه وضعیت هوشیاری آنها خوب است كه بعد از ثبات در وضعیت هوشیاری آنها برخی اعمال جراحی مربوط به شكستگی دست و یا پا بر روی آنها انجام خواهد شد...در آی سی یوی بیمارستان حضرت رسول نیز 2 مصدوم این حادثه بستری هستند كه وضعیت یكی از آنها نامساعد است.
**گروه نشریات خبری
پژوهشم**1181**1732
تهران-ایرنا- رسانه های داخلی در واكنش به حادثه تلخ واژگونی اتوبوس دانشگاه علوم و تحقیقات، دومین روز تجمع دانشجویان دانشگاه آزاد را پوشش داده و نسبت به استعفای مدیران و مسئولان خاطی و برخورد با مقصران این سانحه تاكید كردند.