۱۰ دی ۱۳۹۷، ۲۳:۰۴
کد خبر: 83154400
T T
۰ نفر
وزيركشور انگليس از گسيل قايق هاي گشت در كانال مانش خبر داد

لندن – ايرنا – در ادامه افزايش نگراني ها درباره روند فزاينده پناهجوياني كه از بنادر شمالي فرانسه به سمت سواحل جنوبي انگليس مهاجرت مي كنند، «ساجد جاويد» وزيركشور انگليس از گسيل دو قايق گشت به كانال مانش خبر داد.

به گزارش ايرنا، وزيركشور انگليس كه تعطيلات سال نوي خود را ديروز نيمه‌كاره رها كرد و براي مديريت بحران مهاجران به لندن بازگشته است افزود: اين قايق ها از نقاط مختلف براي جلوگيري از ورود غيرقانوني مهاجران از كانال مانش به واحد گشت دريايي اين كشور اضافه خواهند شد.
او اين خبر را پس از ديدار با مسئولان گارد ساحلي و توافق با دولت پاريس براي انجام گشت هاي آبي مشترك اعلام كرد. جاويد ديروز با «كريستوف كستنر» همتاي فرانسوي خود درباره بحران مهاجران رايزني و دو طرف توافق كردند تا از طريق ايجاد يك گروه كاري مشترك نظارت بيشتري را براي جلوگيري از ورود غيرقانوني مهاجران به انگليس صورت دهند.
آنها همچنين درباره به اشتراك گذاري اطلاعات مهاجران، مقابله با قاچاق انسان و افزايش آگاهي مهاجران نسبت به خطرات ناشي از سفرهاي غيرقانوني گفت‌وگو كردند.
جاويد همچنين در يادداشتي كه امروز در روزنامه ديلي تلگراف منتشر شد، مهاجرت افراد به اين كشور را موضوعي پيچيده توصيف كرد كه راه‌حل ساده‌اي ندارد.
وي افزود: دليل افزايش عبور از كانال مانش پيچيده است و در بسياري از موارد، خارج از كنترل است. جاويد، اين تحولات را ناشي از تشديد بي‌ثباتي در خاورميانه و تدابير امنيتي در بندر كاله فرانسه توصيف كرد. او بااين‌حال تصريح كرد كه ادامه اين وضع را نمي‌پذيرد و اجازه نخواهد داد كه قاچاقچيان از افراد آسيب‌پذير، سوءاستفاده كنند.
براساس آمار وزارت كشور انگليس بالغ بر 539 پناهجو از ابتداي سال جاري با استفاده از قايق از كانال مانش عبور كرده اند. 80 درصد آنها تنها طي سه ماه گذشته مهاجرت كرده اند كه 42 درصدشان توسط ماموران مرزي فرانسه رهگيري و دستگير شده اند.
مأموران مرزي انگليس ديروز و امروز مجموعا 18 پناهجوي غير قانوني را كه با قايق از كانال مانش گذشته بودند، در سواحل جنوب شرقي اين كشور شناسايي و به مراكز مهاجرتي منتقل كرده‌اند.
برخي رسانه هاي محلي مي گويند اين افرادي هستند كه بنا به دلايل اقتصادي انگليس را براي مهاجرت انتخاب كرده اند.
وزير كشور انگليس اميدوار است كه با افزايش تعداد قايق هاي گاردساحلي مانع ورود غير قانوني مهاجران به اين كشور شود. بااين‌حال، مؤسسات خيريه و برخي سياست‌مداران انگليسي نگرانند كه وجود كشتي‌هاي زياد در دريا، انگيزه بيشتري را براي سفر مهاجران ايجاد و خيال آنها را براي نجات از غرق شدن راحت مي‌كند.
درواقع، چالش اصلي دولت انگليس پيدا كردن راهي براي انگيزه ندادن به پناه‌جويان و جلوگيري از بروز فاجعه در درياست كه دراين‌ارتباط كارشناسان توصيه مي‌كنند لندن بايستي از طريق همكاري با دولت پاريس، مشكل را در مبداء يعني فرانسه حل كند.
شبك**اروپام ** هـ ن **1708