«علی اصغر حمزه لو» روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این میزان گوشت از 27 هزار قطعه جوجه ریزی بوقلمون در پنج واحد پرورشی خمین به دست آمده است.
وی بیان كرد: هفت واحد پرورش بوقلمون در خمین وجود دارد كه 2 واحد آن غیر فعال است.
رئیس شبكه دامپزشكی خمین ادامه داد: این شهرستان در تولید گوشت بوقلمون رتبه نخست را در استان مركزی دارد و بیش از 60 درصد تولید این ماده پروتئینی متعلق به خمین است.
حمزه لو توضیح داد: هر دوره پرواربندی بوقلمون چهار ماه است و برای توسعه ظرفیت پرورش بوقلمون در خمین نیاز به تكمیل زنجیره تولید به عنوان یكی از كانون های اقتصاد مولد است.
وی خاطرنشان كرد: نبود واحد كشتارگاهی و مراكز بسته بندی گوشت بوقلمون از حلقه های مفقوده در زنجیره تولید تا عرضه گوشت بوقلمون در این شهرستان است.
رئیس دامپزشكی خمین گفت: بوقلمون پرورشی این شهرستان به كشتارگاه های استان های تهران، اصفهان و قم ارسال می شود و از این استان ها با بسته بندی مناسب به مناطق مختلف عرضه می شود.
حمزه لو افزود: 40 فرصت شغلی مستقیم در واحدهای پرورش بوقلمون این شهرستان ایجاد شده است كه ظرفیت توسعه آن نیز وجود دارد.
وی به خواص مصرف گوشت بوقلمون اشاره كرد و افزود: این ماده پروتئینی كلسترول خون را كاهش داده و ضمن ایجاد آرامش از سرطان جلوگیری میكند.
حمزه لو اضافه كرد: در گوشت بوقلمون مقادیر قابل ملاحظه ای از امگا 3 وجود دارد كه سبب باز شدن مجاری عروقی بدن می شود و كلسترول را می كاهد.
شهرستان خمین دارای 125 واحد پرورش طیور است و از نظر تولید گوشت سفید مرغ، رتبه دوم استان مركزی را دارد.
7277/6013/
خمین - ایرنا - رئیس شبكه دامپزشكی خمین گفت: 450 تن گوشت بوقلمون امسال در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد.