گزارش روابط عمومي دفتر نماينده ولي فقيه در گيلان به ايرنا حاكيست؛ آيت الله رسول فلاحتي روز سه شنبه در ديدار با مديران و معاونان پژوهشي حوزه هاي علميه استان با اشاره به اينكه حيات انسان به دانش وابسته است، اظهار داشت: كسب دانش به انسان نشاط مي دهد.
وي رمز رشد حوزه هاي عمليه را در سايه پژوهش در طول تاريخ عنوان كرد و افزود: آموزش در حوزه هاي علميه در رتبه بعدي قرار دارد.
امام جمعه رشت با بيان اينكه شكوفايي دانش در حوزه هاي علميه در طول تاريخ گسترش پيدا كرده است، تصريح كرد: شيعه در سايه پژوهش زنده است.
آيت الله فلاحتي، گسترش علوم در حوزه هاي علميه را بسيار خواند و بيان كرد: با توجه به وجود نيازمندي هاي بسيار در جامعه، براي رسيدن به اهداف بايد از مسير ميان بر حركت كنيم.
وي با بيان اينكه در بحث دانش و مديريت هاي كلان اجتماعي بايد از رهگذر ميان بر وارد شويم، به وجود افراد خوش فكر بسيار در استان اشاره كرد و گفت: كسب دانش از نكته هاي مهم براي عالمان ديني محسوب مي شود.
آيت الله فلاحتي با تاكيد براينكه پژوهش حرف نخست را در حوزه هاي علميه مي زند، يادآور شد: زماني مي تواند پژوهش محقق شود كه آموزش لازم در اين زمينه وجود داشته باشد ضمن اينكه حوزه هاي علميه بايد در مسائل پژوهشي با همديگر در ارتباط باشند.
حجت الاسلام حسين انصاري مدير حوزه هاي علميه گيلان نيز در اين ديدار به برگزاري جشنواره علامه حلي ويژه خواهران در مدت دو سال گذشته در استان اشاره كرد و گفت: تاكنون 100 مقاله براي جشنواره مذكور آماده شده و سال 98 جشنواره علامه حلي در دو بخش خواهران و برادران در گيلان برگزار مي شود.
حجت الاسلام محمد صالح مازني دبير جشنواره علامه حلي در كشور نيز با اشاره به اينكه درس خارج آيت الله فلاحتي سرشار از نشاط، سرزندگي و پويايي است، توجه به امر پژوهش در حوزه هاي علميه گيلان را ويژه دانست و بيان كرد: امسال مرحله مدرسه اي جشنواره علامه حلي در گيلان شكل گرفته و اتفاق مباركي در حوزه برادران است.
7296/2007/
امام جمعه رشت:
گسترش دانش در حوزه هاي علميه در تراز نياز جامعه نيست
۱۱ دی ۱۳۹۷، ۱۹:۱۵
کد خبر:
83155585
رشت - ايرنا - نماينده ولي فقيه در استان گيلان و امام جمعه رشت گفت: گسترش دانش در حوزه هاي علميه هنوز در تراز نياز جامعه نيست و مي طلبد عالمان ديني در تمام عرصه هاي اجتماعي ورود كنند.