رمضانعلي حسن زاده روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: از اين تعداد انشعاب 284 فقره جمع آوري كه 139 فقره آن تبديل به انشعاب مجاز شده و پرونده مابقي نيز براي تعيين تكليف در اختيار مراجع قضايي قرار گرفته است.
وي افزود: متاسفانه جريمه ها براي دريافت انشعاب غيرمجاز بسيار ناچيز است و به همين علت، بازدارنده نيست.
وي تصريح كرد: قيمت پايين آب سبب شده تا ميزان خسارت و جريمه ها هم كم باشد و حتي در زماني كه جريمه با قيمت آزاد آب محاسبه مي شود، ناچيز است از اين رو نمي تواند بازدارنده باشد.
حسن زاده در بخش ديگر سخنان خود با اشاره به فرسوده بودن 30 درصد از شبكه هاي آبرساني به روستاهاي استان گفت: امسال در اين معاونت 14.5 كيلومتر شبكه آبرساني بازسازي شده است.
وي با بيان اينكه امسال بازسازي 30 كيلومتر شبكه فرسوده براي امسال هدفگذاري شده بود گفت: بازسازي هر كيلومتر از شبكه فرسوده 800 ميليون ريال اعتبار نياز دارد و در 9 ماهه امسال 11 ميليارد و 600 ميليون ريال براي بازسازي 14.5 كيلومتر از شبكه فرسوده، هزينه صرف شده است.
معاون بهره برداري شركت آب و فاضلاب روستايي خراسان شمالي خاطرنشان كرد: امسال 98 دستگاه پمپ كه به علت كاهش آب چاه ها و يا بالا بودن عمر، دچار سوختگي شده بود تعويض و به حدود 10 هزار مورد اتفاق رسيدگي شد.
اكنون 675 روستا با 341 هزار و 829 نفر جمعيت و 116 هزار مشترك تحت پوشش شركت آب و فاضلاب روستايي خراسان شمالي است.
7185/ 6042
بجنورد- ايرنا- معاون بهره برداري شركت آب و فاضلاب روستايي خراسان شمالي گفت: امسال يكهزار انشعاب غيرمجاز آب در اين شركت شناسايي و با آن برخورد شده است.