«حمیدرضا اخوان» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: 330 تن مرغ گرم با قیمت دولتی به استان مركزی اختصاص یافته و روزانه10 تا 15 تن این ماده پروتئینی در راستای تنظیم بازار در استان توزیع می شود.
وی ادامه داد: مقرر شده است ما به ازای تحویل چهار كیلوگرم ذرت و سه كیلوگرم سویا با قیمت دولتی یك كیلوگرم گوشت با قیمت 10 هزار و 500 ریال به مصرف كننده تحویل شود.
مدیر امور طیور جهاد كشاورزی گفت: توزیع گوشت مرغ گرم تا پایان سهمیهتخصیصی ادامه می یابد و در صورت استقبال مردم قابل افزایش است.
اخوان گفت: ظرفیت اسمی مرغداری های استان در چهار دوره پرورش حدود 45 میلیون قطعه است كه اكنون تنها ماهانه 2 میلیون و 100 قطعه جوجه ریزی در این واحدها انجام می شود.
وی افزود: جوجه ریزی در واحدهای مرغداری استان مركزی با وجود مشكل های اقتصادی و تامین نهاده در 9 ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته 11 درصد افزایش یافته است.
مدیر امور طیور سازمان جهاد كشاورزی استان مركزی خاطرنشان كرد: 595 مرغداری دارای پروانه بهره برداری در استان مركزی وجود دارد كه 89 واحد غیر فعال، 190 واحد فعال و بقیه نیمه فعال هستند.
اخوان گفت: 65 هزار تن گوشت مرغ سال گذشته در این استان تولید شد كه 65 درصد این محصولات در استان مصرف و بقیه به سایر استان های تهران، قزوین، سمنان و خوزستان ارسال شده است.
وی ادامه داد: استان مركزی با تولید این میزان گوشت مرغ رتبه یازدهم را در تولید این محصول به خود اختصاص داده است.
استان مركزی به عنوان دومین قطب صنایع مادر تخصصی، چهارمین قطب صنعت كشور محسوب می شود و در زمینه تنوع تولیدات صنعتی رتبه نخست كشور را به خود اختصاص داده است.
این استان با وجود صنعتی بودن در زمره 10 استان نخست كشور در بخش كشاورزی است كه 90 هزار بهره بردار شامل 20 درصد شاغلان استان در این حوزه فعال هستند.
670 هزار هكتار اراضی باغی و كشاورزی در استان مركزی وجود دارد كه یك و 2 دهم درصد تولیدات كشاورزی مازاد بر نیاز استان به سایر مناطق ارسال می شود.
استان مركزی با تولید حدود 54 هزار تن گوشت سفید، 53 هزار تن تولید گوشت قرمز، 320 هزار تن شیر، حدود 41 هزار تن تولید تخم مرغ از جایگاه ویژه ای در بخش كشاورزی و دامداری كشور برخوردار است.
1955/6013/
اراك - ایرنا - مدیر امور طیور سازمان جهاد كشاورزی استان مركزی گفت: توزیع مرغ گرم با قیمت مصوب دولتی از روز دوشنبه در این استان آغاز شد.