۱۷ دی ۱۳۹۷، ۱۵:۰۲
کد خبر: 83162083
T T
۰ نفر
308 حادثه ديده در طرح زمستانه خراسان جنوبي امدادرساني شدند

بيرجند - ايرنا - معاون امداد و نجات جمعيت هلال احمر خراسان جنوبي گفت: از 22 آذرماه تاكنون در طرح زمستانه خراسان جنوبي 308 حادثه ديده توسط امدادگران اين جمعيت امدادرساني شدند.

به گزارش روز دوشنبه روابط عمومي جمعيت هلال احمر خراسان جنوبي، حمزه اسعدزاده در كارگروه تخصصي امداد و نجات و آموزش همگاني خراسان جنوبي افزود: 22 پايگاه ثابت و 6 پايگاه سيار جمعيت در مدت زمان اجراي طرح امداد و نجات زمستانه، خدمات امدادي را به مردم ارايه كردند.
وي گفت: از زمان آغاز طرح زمستانه تاكنون 96 مورد حادثه در استان به وقوع پيوست كه 58 نفر از حادثه‌ ديدگان اين حوادث توسط تيم هاي امداد و نجات هلال ‌احمر نجات يافتند.
معاون امداد و نجات جمعيت هلال احمر خراسان جنوبي بيان كرد: از اين تعداد حادثه 68 مورد جاده‌ اي، 15 مورد شهري، 10 مورد مراجعه حضوري، 2 مورد صنعتي و كارگاهي و يك مورد نجات در كوهستان بوده كه حوادث جاده ‌اي بيشترين آمار را به خود اختصاص داده است.
وي افزود: از اين تعداد 58 نفر به درمان نياز داشتند و 38 نفر به مراكز درماني منتقل و 20 نفر هم به صورت سرپايي مداوا شدند.
اسعدزاده با اشاره به اينكه 131 تيم‌ در قالب 327 نيروي عملياتي از ابتداي آغاز طرح زمستانه تاكنون اعزام شدند گفت: در اين مدت 78 دستگاه آمبولانس اعزام شده و يك مورد عمليات اطفاي حريق صورت گرفته است.
وي با تاكيد بر اينكه از آغاز طرح امداد و نجات زمستانه خراسان جنوبي تاكنون 21 مورد عمليات‌ رهاسازي انجام شده است ادامه داد: در اين ماموريت ‌ها 51 نفر توسط جمعيت هلال احمر استان اسكان داده شدند.
معاون امداد و نجات جمعيت هلال احمر خراسان جنوبي گفت: متوسط زمان عمليات امدادرساني هلال احمر 12 دقيقه و 9 ثانيه و همچنين متوسط زمان اطلاع‌ رساني تا حضور امدادگران هلال احمر نيز پنج دقيقه و يك ثانيه بوده است.
وي با اشاره به مشكلات مربوط به حادثه جاده اي مرتبط با برخورد خودروها با شتر در سطح جاده ‌هاي خراسان جنوبي گفت: از ابتداي سال 96 تاكنون تعداد 39 حادثه برخورد خودرو با شتر در جاده هاي استان به وقوع پيوسته است.
وي با بيان اينكه براي حل اين معضل بايد تدابير كوتاه مدت و بلندمدت انديشيده شود افزود: طراحي شبرنگ با ماندگاري بالا و نصب بر روي گردن شترها، نصب تابلوهاي هشدار دهنده بيشتر در جاده، تدوين قوانيني براي جلوگيري از تردد بدون نظارت شترها و نصب سنسور در شتر و خودرو از جمله روش ‌هاي پيشنهادي براي كاهش برخورد وسايل نقليه با شترها است.
به گزارش ايرنا، اجراي طرح امداد و نجات زمستانه از 22 آذر همزمان با سراسر كشور و با مشاركت دستگاه ‎هاي مسئول در استان خراسان جنوبي آغاز شد و تا 22 اسفند ماه امسال ادامه دارد.
3215*3028