به گزارش خبرنگار ايرنا؛ هوشنگ بازوند دوشنبه شب در همايش معرفي فرصت هاي سرمايه گذاري استان كرمانشاه در هتل «اسپيناس» تهران افزود: از سرمايه هاي سرمايه گذاران همانند سرمايه خود حفاظت و حمايت مي كنيم و اين اطمينان را به آنها مي دهيم كه سرمايه گذاري در كرمانشاه سودآور است.
او كرمانشاه را بهشت سرمايه گذاري در ايران معرفي كرد و گفت: تمام شرايط اكنون براي سرمايه گذاري در بخش هاي مختلف در اين استان فراهم است.
او گريزي به ظرفيت هاي كرمانشاه به استناد آمار و ارقام زد و گفت: 371 كيلومتر مرز مشترك، سه مرز رسمي و پنج بازارچه مرزي يكي از مهمترين ظرفيت هاي اين استان است.
به گفته بازوند ، از فروردين تا آبان امسال ماهانه 28 هزار دستگاه كاميون از اين مرزها تردد كرده اند و صادرات نيز در اين مدت 54 درصد رشد داشته است.
استاندار كرمانشاه در ادامه صنعت را از ديگر بخش هاي با ظرفيت فراوان در كرمانشاه دانست و گفت: يك هزار و 36 واحد صنعتي در استان فعال است و سه واحد پتروشيمي نيز مشغول به كار مي باشد و استان در اين بخش جزو قطب هاي كشور محسوب مي شود.
او شهرك هاي صنعتي كرمانشاه با مساحت يك هزار هكتار را از ديگر ظرفيت هاي استان دانست و افزود: با قيمت مناسب ، زمين را در اين شهرك ها در اختيار سرمايه گذاران قرار مي دهيم.
او فرودگاه بين المللي كرمانشاه با هفته اي 120 پرواز، راه آهن و جاده ها را به عنوان ديگر ظرفيت هاي مهم اين استان نام برد و گفت: پروژه اتصال قطار كرمانشاه با خسروي نيز اكنون در دست اجراست.
استاندار كرمانشاه در بخش ديگري از سخنان خود اين استان را مركز ثقل غرب كشور دانست و گفت: در كمتر از 2 ساعت مي توانيم به مردم استان هاي همجوار خدمات ارائه دهيم.
بازوند گردشگري را از جمله ظرفيت هاي مهم ديگر استان دانست و افزود: وجود چهار هزار اثر تاريخي و جاذبه هاي طبيعي فراوان مي تواند به جذب سرمايه گذاري كمك كند.
برشمردن ظرفيت هاي بخش كشاورزي ديگر محور سخنان استاندار كرمانشاه بود كه به آن اشاره كرد و گفت: 7.8 درصد آب كشور متعلق به اين استان است و حدود 2 هزار و 500 كيلومتر رودخانه و آبراهه نيز در اين استان وجود دارد.
او به 16 سد در دست اجرا و 9 سد بهره برداري شده نيز اشاره كرد و افزود: اين سدها مي تواند به رونق بخش كشاورزي و گردشگري كمك كند.
وي زمين هاي كشاورزي استان كرمانشاه را 950 هزار هكتار با توليد سالانه چهار ميليون تن انواع محصولات اعلام كرد و گفت: طرح گرمسيري به منظور تامين آب مورد نياز اراضي كشاورزي در غرب استان اكنون در دست اجراست.
وي از طرح گرمسيري به عنوان بزرگترين پروژه عمراني استان بعد از انقلاب نام برد و تصريح كرد كه براي اين پروژه بيش از هشت هزار ميليارد تومان هزينه شده و در آينده نزديك به بهره برداري مي رسد.
استاندار كرمانشاه در پايان از همكاري و كمك بانك ها در زلزله قدرداني كرد و گفت: از جانب بانك ها اين قول را به سرمايه گذاران مي دهم كه به سرمايه گذاري در استان كمك كنند.
استان كرمانشاه با 2 ميليون نفر جمعيت داراي 32 شهر و 2 هزار و 622 روستا است.
3033/8066
استاندار كرمانشاه:
سرمايه گذاران را از طريق اعطاي مشوق ها حمايت مي كنيم
۱۷ دی ۱۳۹۷، ۲۱:۰۰
کد خبر:
83162520
كرمانشاه - ايرنا - استاندار كرمانشاه با بيان اينكه بسترهاي سرمايه گذاري در استان فراهم است، گفت: مجموعه مديريتي استان از طريق اعطاي مشوق ها و معافيت هاي مالياتي از سرمايه گذاران در استان حمايت مي كنيم.