۱۸ دی ۱۳۹۷، ۱۲:۰۷
کد خبر: 83163095
T T
۰ نفر
رسانه ها در قالب جشنواره آسيب‌شناسي اجتماعي ياريگر مي شوند

رشت - ايرنا - معاون امور فرهنگي و رسانه اداره‌كل فرهنگ و ارشاد اسلامي گيلان بيان كرد: فعالان رسانه اي با حضور در جشنواره آسيب شناسي اجتماعي، ياريگر شده و با قلم فاخر خود در كاهش آسيب هاي اجتماعي ياري رسان مي شوند.

حسين ابراهيميان روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با اشاره به برگزاري جشنواره آسيب‌شناسي اجتماعي در مطبوعات محلي، پايگاه‌هاي خبري و خبرگزاري‌هاي گيلان، گفت: اين جشنواره در قالب گزارش، سرمقاله و مقاله، خبر و عكس برگزار مي‌شود.
وي با بيان اينكه آسيب‌هاي اجتماعي در كشور، رابطه نهاد خانواده و سلامت رواني شهروندان را دچار آسيب كرده ، افزود: اعتياد، بزه‌كاري، خودكشي، فساد و فحشا، تكدي‌گري، سرقت و افزايش تنش‌هاي اجتماعي از آسيب‌هاي مشهود اين روزهاي جامعه است.
ابراهيميان پيشگيري از آسيب‌هاي اجتماعي و ارتقاء سطح سلامت استان را به‌عنوان يك مسؤوليت همگاني از اهداف جشنواره آسيب‌هاي اجتماعي عنوان كرد و گفت: افزايش توانمندي‌هاي شناختي افراد جامعه در مقابله با ناهنجاري‌هاي اجتماعي و همچنين گسترش فعاليت‌هاي فرهنگي و رسانه‌اي مرتبط با تنش‌هاي اجتماعي از ديگر اهداف فراخوان آسيب‌شناسي اجتماعي در مطبوعات محلي، پايگاه‌هاي خبري و خبرگزاري‌هاي گيلان است.
وي علل و عوامل شيوع تكدي‌گري در جامعه و نقش رسانه‌ها در پيشگيري از اعتياد و ريشه‌يابي انحرافات اجتماعي نظير خشونت‌هاي خانگي را از محورهاي جشنواره دانست و تصريح كرد: ارتباط آسيب‌هاي فضاي مجازي با ساير بزه‌كاري‌ها، تأثير ارتقاي آگاهي‌هاي عمومي در حفظ سلامت اجتماعي خانواده و شهروندان همچنين حاشيه‌نشيني و نقش آن در افزايش ناهنجاري‌هاي اجتماعي نظير كودكان كار، مفاسد اجتماعي، اعتياد و تكدي‌گري ازجمله محورهاي مهم جشنواره آسيب‌هاي اجتماعي در مطبوعات محلي، پايگاه‌هاي خبري و خبرگزاري‌هاي گيلان است.
ابراهيميان با اشاره به اعتياد، طلاق، تكدي‌گري و نقش آن در فروپاشي نهاد خانواده به‌عنوان موضوعات محوري جشنواره آسيب‌شناسي اجتماعي در مطبوعات، بيان كرد: انتظار داريم شركت‌كنندگان نقش اقتصاد مقاومتي در كاهش آسيب‌هاي اجتماعي را نيز به‌عنوان يكي ديگر از محورهاي جشنواره در نظر داشته باشند.
معاون امور فرهنگي و رسانه اداره‌كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان گيلان با بيان اينكه پديدآورندگان آثار مي‌توانند در هر رشته حداكثر سه اثر به دبيرخانه جشنواره ارسال كنند، خاطرنشان كرد: آثاري كه در فاصله زماني تعيين‌شده در يكي از نشريات، خبرگزاري‌ها و پايگاه‌هاي خبري داراي مجوز منتشر شده‌ باشند، در جشنواره شركت داده مي‌شوند.
وي با اشاره به زمان انتشار خبر در رسانه‌ها افزود: آثاري كه از ابتداي سال جاري تا ٢٥ بهمن ٩٧ در مطبوعات محلي، پايگاه‌هاي خبري و خبرگزاري‌هاي گيلان منتشر شده باشند، مي‌توانند تا سي‌ام بهمن‌ماه به دبيرخانه جشنواره آسيب‌شناسي اجتماعي ارسال شوند.
ابراهيميان زمان اختتاميه اين جشنواره را شانزدهم اسفند ٩٧ اعلام كرد و گفت: نفرات اول تا سوم هر رشته علاوه بر لوح تقدير، به ترتيب پنج، چهار و سه ميليون ريال هديه دريافت مي‌كنند و به ١٨ نفر از برگزيدگان ديگر نيز هديه اهدا مي شود.
1881/2007