دبير علمي همايش روز سه شنبه در جمع خبرنگاران گفت: اين همايش با حضور 250 نفر از مسئولان و كارشناسان حوزه طب سنتي كشور، مديركل طب سنتي سازمان جهاني بهداشت و مسئولان بلندپايه برپا مي شود.
دكتر محمد اعتضاد رضوي هدف همايش را هم انديشي و هم افزايي دست اندركاران طب سنتي اعلام و بيان كرد: در اين چارچوب همچنين 'سند ملي سيماي طب ايراني' رونمايي خواهد شد. اين سند كه مشتمل بر پشتوانه هاي قانوني، ساختار تشكيلاتي، مراكز آموزشي، پژوهشي و درماني است، به مسئولان سازمان جهاني بهداشت تحويل داده خواهد شد.
وي 'راهبرد سازمان جهاني بهداشت به طب سنتي، فرصتهاي فراروي نظام سلامت كشور در حوزه طب ايراني و چالشهاي آموزشي، پژوهشي و درماني طب سنتي' را نيز از جمله محورهاي 'همايش طب سنتي ايران و يك دهه فعاليت آكادميك، نقد گذشته و افق آينده' برشمرد.
* 75 دانشجوي متخصص طب سنتي
رئيس دانشكده طب ايراني و مكمل دانشگاه علوم پزشكي مشهد نيز طي در اين نشست خبري گفت: اين دانشكده تاكنون 75 دانشجوي متخصص طب سنتي و داروسازي سنتي پذيرش داشته كه تاكنون 30 نفر از آنان دانش آموخته شده اند.
دكتر علي يوسفي افزود: دانشكده طب ايراني و مكمل از سال 1389 فعاليت خود را در مشهد آغاز كرده و اكنون داراي سه گروه طب ايراني، طب چيني و مكمل و علوم دارويي در طب ايراني است.
وي ادامه داد: 20 دانشگاه علوم پزشكي در سطح كشور داراي دانشكده و گروه طب سنتي هستند و در اين ميان دانشگاه علوم پزشكي مشهد يكي از پيشگامان و فعالان اين عرصه به شمار مي رود.
رئيس دانشكده طب ايراني و مكمل دانشگاه علوم پزشكي مشهد همچنين گفت: ايران از ظرفيتهاي زيادي در حوزه طب سنتي و مكمل برخوردار و اين در حالي است كه چالشها و مشكلات فراروي احياء و گسترش طب سنتي زياد است. در كشوري مانند چين هم اكنون طب سنتي چيني نقش 50 درصدي را در درمان بيماريها ايفا مي كند.
3027/1858
مشهد- ايرنا- مسئولان و متخصصان طب سنتي از سراسر كشور به منظور شركت در همايشي با عنوان 'طب سنتي ايران و يك دهه فعاليت آكادميك، نقد گذشته و افق آينده' طي روزهاي سوم و چهارم بهمن ماه آتي در مشهد گرد هم مي آيند.