محمد صادق میرعلی مسئول دبیرخانه تیتر11 روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا، اظهار كرد: تعداد 28 هزار و 249 اثر و نشریه در چهار بخش رقابتی شامل نشریات برتر، آثار برتر، فضای مجازی و بخش ویژه به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد.
**آمار نشریات ارسال شده به دبیرخانه
وی با اشاره به ارسال این نشریات در بخش های مختلف جشنواره، گفت: در نشریات برتر، سه هزار و 279 نشریه، در آثار برتر 20 هزار و 627 اثر، در فضای مجازی 302 نشریه و در بخش ویژه، یك هزار و 569 اثر ثبت شد.
میرعلی تعداد آثار ثبت شده در بخش نویسندگان برتر را 2 هزار و 472 اثر اعلام كرد و افزود: در بخش نشریات برتر، رسته فرهنگی با تعداد 475 نشریه و در آثار برتر، رسته تیتر با سه هزار و 342 اثر بیشترین مشاركت را دارد.
به گفته میرعلی، بخش ویژه دارای چهار محور با چهار موضوع مخلتف بود كه دانشگاه ها و حل مسائل ملی با 601 اثر بیشترین حجم آثار ارسالی را به خود اختصاص داد. دانشجویان برای سایر موضوعات مانند كالایی ایرانی چرایی حمایت، شكاف طبقاتی، نارضایتی های اجتماعی، سیاستی و اقتصادی اخلاق حرفه ای آثاری تهیه كردند.
** فعالترین دانشگاه ها
مسئول دبیرخانه جشنواره تیتر11 در ادامه به سه دانشگاه پرنشریه اشاره كرد و افزود: از مجموع دانشگاه های شركت كننده در یازدهمین جشنواره نشریات دانشجویی، دانشگاه های علوم پزشكی اصفهان با سه هزار و 189 اثر در رده نخست، علوم پزشكی تبریز با یك هزار و 888 اثر در رتبه دوم و دانشگاه شیراز با یك هزار و 834 اثر در رتبه سوم قرار دارند.
**دانشگاه ها چند اثر ارسال كردند
وی با ارائه آماری از دانشگاه های شركت كننده در این جشنواره، گفت: از كل آثار دریافتی، 13 هزار و 872 اثر مربوط به دانشگاه های وزارت علوم، 13 هزار و 375 اثر مربوط به دانشگاه های وزارت بهداشت و یك هزار و 2 اثر متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی است.
میرعلی در این مورد خاطرنشان كرد: دانشگاه های دولتی زیر نظر وزارت علوم نیز 12 هزار و 634 اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال كردند.
**نشریات خاص به جشنواره آمدند
مسئول دبیرخانه جشنواره تیتر11، ادامه داد: در میان آثار دریافت شده، نشریات زبان های محلی،نشریات سیاسی و نشریات فارسی دانشجویان غیرانی هم دیده می شود.
وی گفت: دانشجویان همچنین آثاری در رسته های تیتر، خبر، سرمقاله و یادداشت، مقالات ادبی، اقتصادی، دینی، اجتماعی، سیاسی، صنفی و چند رسته دیگر ارسال كردند.
** زمان داوری آثار
میرعلی در مورد زمان آغاز داوری آثار، توضیح داد: تا پایان هفته جاری، كارشناسان دانشگاه ها مهلت تایید آثار را دارند. پس از آن، غربالگری آثار به منظور تطبیق اثر ارسال شده با صاحب آن به مدت دو هفته انجام می شود.
وی ادامه داد: با دعوت از پیشكسوتان عرصه مطبوعات، داوری آثار ارسال شده تا یك ماه دیگر آغاز و زمان برگزاری یازدهمین جشنواره نشریات دانشجویی بعد از پایان مهلت داوری، اعلام می شود.
یادآور می شود: یازدهمین جشنواره نشریات دانشجویی با شعار آگاهی،شفافیت، مسئولیت توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حال برگزاری است.
**9492**1601**
تهران - ایرنا - با پایان یافتن مهلت 54 روزه دانشجویان برای ارسال نشریات به یازدهمین جشنواره نشریات دانشجویی، بیش از 28 هزار اثر به این دبیرخانه ارسال شد.