به گزارش ايرنا، حجت الاسلام والمسلمين عبدالكريم بهجت پور عصر سه شنبه در آيين افتتاح مركز مشاوره و خدمات پژوهشي حوزه هاي علميه خواهران در قم، با اشاره به اين كه 500 مدرسه علميه زير نظر مركز مديريت حوزه هاي علميه خواهران است، افزود: با پژوهش هاي ساده و تكراري نمي توانيم به جايگاه مرجعيت ديني براي حل مسائل زنان برسيم، بايد پژوهش هاي سخت و كارآمد در دستور كار قرار گيرد.
وي بيان كرد: فاضلانه ترين، عالمانه ترين و پر منبع ترين بخش كشور براي تامين نيازهاي پژوهشي، حوزه علميه قم است كه بايد از اين امكان به نحو شايسته بهره برد.
بهجت پور گفت: خواهران بايد بتوانند هم در زندگي و هم در فعاليت هاي ديني به نحو شايسته اي نقش ايفا كنند و اگر بنا باشد براي هر پژوهش يا تحصيلي، طلبه از زندگي و خانه فاصله بگيرد، با لطمه هاي فراواني مواجه مي شود.
وي افزود: سياست راهبردي و دقيقي كه در طول اين سال ها حوزه علميه خواهران پيگيري كرده اين بوده كه طلبه ها از نزديك ترين نقطه ممكن به منزلشان در حوزه مشغول به تحصيل باشند و همزمان با فضاي مجازي نيز ارتباط داشته باشند.
وي اضافه كرد: حوزه علميه راه طلبه را به دانشورزي، دانشمندي و حضور در مكان هاي دانش نزديك كرد و افتتاح مركز مشاوره و خدمات پژوهشي نيز در راستاي همين سياست ارزشمند است تا با سهولت بتواند با كانون دانش و دانش ورزي در قم ارتباط برقرار كند.
بهجت پور ادامه داد: مركز مشاوره و پژوهش هاي حوزه خواهران از گام هاي بسيار نو و ازشمند است كه در ادامه فعاليت هاي حوزه خواهران و با هدف همراهي، ارائه مشاوره و طراحي پرونده علمي طلابي كه مشغول نوشتن پايان نامه هستند، راه اندازي شد.
وي با بيان اين كه با افتتاح اين مركز، پاسخگويي به سوالات پژوهش، مرتفع و دسترسي به منابع تسهيل مي شود، خاطرنشان كرد: با اين امكانات طلبه با استعداد جرات مي كند پژوهش هاي سخت انجام دهد، زيرا اطمينان دارد عالمان بزرگي وي را ياري مي كنند و منابع در اختيارش قرار مي گيرد.
وي با تاكيد بر آموزش هاي پژوهش مدار، بيان كرد: اگر در آموزش، استاد كنار دانشجو و طلبه قرار گيرد و درباره موضوعي كه پژوهش مي كند روزانه راهنمايي هاي لازم را انجام دهد، خروجي پژوهش طلبه را رشد مي دهد و دانش را گسترده تر مي كند.
بهجت پو افزود: افتتاح مركز مشاوره و خدمات پژوهشي فرصتي است تا حوزه خواهران به مرجعيتي براي پاسخ به نيازهاي ديني زنان در سراسر جهان تبديل شود.
* معاون پژوهش مركز مديريت حوزه هاي علميه خواهران نيز در اين آيين گفت: با وجود تنگناهاي بودجه اي مركز مشاوره و خدمات پژوهشي حوزه هاي علميه خواهران راه اندازي شد كه گام بسيار بلندي به سمت برطرف كردن مشكلات علمي حوزه هاي خواهران در اقصي نقاط كشور است.
حجت الاسلام والمسلمين علياكبر حصاري افزود: با راه اندازي اين مركز امكان دسترسي روان طلاب در دورترين و محروم ترين نقاط كشور با برجسته ترين اساتيد فاضل، پرسابقه و پرتلاش حوزه قم برقرار مي شود و گام مهمي در ايجاد و توسعه عدالت علمي در سراسر حوزه هاي علميه است.
وي اضافه كرد: تاكنون بيش از 50 تَن از اساتيد برجسته حوزه قم در رشته ها و گرايش هاي تخصصي مختلف، دعوت حوزه علميه خواهران را براي شركت در اين حركت علمي بزرگ قبول كرده اند.
مركز مشاوره و خدمات پژوهشي حوزه علميه خواهران با استفاده از سه روش مراجعه حضوري، تلفني و رايانه اي به طلاب خواهر در 18 گرايش علمي موجود مشاوره ارائه مي دهد. در اين آيين از 6 فعاليت پژوهشي معاونت پژوهش حوزه علميه خواهران در عرصه فضاي مجازي از جمله ايجاد پايگاه پژوهشي براي مديريت هاي استاني و هر مدرسه يك پايگاه پژوهشي رونمايي شد.
حدود 60 هزار بانوي طلبه در 500 مدرسه حوزه علميه خواهران مشغول به تحصيل هستند.
/2085/ 1175
قم- ايرنا- مدير حوزه هاي علميه خواهران كشور گفت: اين نهاد بايد بتواند كانون پاسخگويي به نيازهاي نوپديد در مسائل مربوط به زنان بوده و براي رسيدن به اين هدف، تمركز بايد بر روي پژوهش هاي مفيد و سخت باشد.