احتمال انحراف در توزيع گوشت يارانه اي در بازار وجود دارد

شهركرد - ايرنا - معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استاندار چهارمحال و بختياري گفت: به نظر مي رسد احتمال انحراف در نحوه توزيع گوشت يارانه اي در بازار اين استان وجود دارد ، كه بايد نظارت در روند توزيع گوشت به قيمت مصوب دولتي تشديد شود.

به گزارش ايرنا، الله كرم نصيري روز شنبه در يكصد و سي و ششمين كارگروه تنظيم بازار چهارمحال و بختياري تاكيد كرد: مسئولان اين كارگروه موظفند تا نسبت به تشديد نظارت ها بر نحوه توزيع گوشت يارانه اي در بازار استان اقدام كنند.
وي افزود : برخورد جدي و قانوني با متخلفان و اخلالگران اين حوزه، مورد توجه اعضاء و مسئولان كارگروه تنظيم بازار چهارمحال و بختياري قرار گيرد.
نصيري تصريح كرد : كالاهاي اساسي مورد نياز مردم به ويژه گوشت قرمز به ميزان كافي در چهارمحال و بختياري ذخيره شده است.
وي يادآور شد : گراني هاي اخير موجود در بازار كشور و چهارمحال و بختياري ربطي به ميزان كالاهاي موجود در انبارها و بازار ندارد.
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختياري نيز گفت: به منظور ساماندهي شبكه توزيع در بازار استان روند اين شبكه اصلاح و گسترده تر شده است.
سيد نعيم امامي تاكيد كرد: بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختياري هنگام توزيع گوشت يارانه اي در بازار استان بر اين روند نظارت كامل دارند.
وي اظهار داشت: هم اينك 10 محل براي توزيع گوشت مرغ منجمد، 5 مكان براي توزيع گوشت قرمز منجمد و 3 جايگاه براي توزيع گوشت قرمز گرم در چهارمحال و بهتياري پيش بيني و فعال شده است.
امامي تصريح كرد : بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختياري از هيچ تخلفي در راستاي توزيع گوشت هاي يارانه اي در بازار استان چشم پوشي نخواهد كرد و با متخلفان به شدت و براساس قانون برخورد مي كند.
مديركل تعزيرات حكومتي چهارمحال و بختياري نيز گفت: مراكز توزيع در بازار استان سالم عمل مي كنند و تخلفي تاكنون گزارش نشده است.
محمدرضا عمرون تاكيد كرد: انحراف هاي احتمالي در توزيع اقلام يارانه اي بازار چهارمحال و بختياري مربوط به برخي افراد عادي بوده است كه گوشت را به قيمت دولتي خريداري و با قيمتي بالاتر مي فروشند.
وي افزود: در 9 ماهه امسال 84 پرونده در شهرستان شهركرد، 95 پرونده در شهرستان هاي كوهرنگ و فارسان، 39 پرونده در شهرستان لردگان از سوي اتاق اصناف تشكيل و به تعزيرات حكومتي ارسال شده است.
عمرون تصريح كرد: در اين مدت يكهزار و 121 پرونده در شهرستان شهركرد، 192 پرونده در شهرستان بروجن، 208 پرونده در شهرستان هاي كوهرنگ و فارسان و 287 پرونده در شهرستان لردگان از سوي ادارات صنعت، معدن و تجارت اين شهرستان ها تشكيل و براي رسيدگي در اختيار تعزيرات حكومتي قرار گرفت.
فرماندار شهرستان شهركرد نيز گفت: هم اينك نحوه توزيع گوشت يارانه اي در بازار مطلوب نيست و باعث نارضايتي مردم شده است.
عبدالعلي ارژنگ تاكيد كرد: روند كنوني توزيع گوشت يارانه اي در بازار بايد هر چه سريعتر از سوي كارگروه تنظيم بازار چهارمحال و بختياري اصلاح شود.
رئيس اتاق اصناف شهرستان شهركرد نيز گفت: نظارت در مراكز توزيع گوشت هاي يارانه اي ضعيف است.
نجف كريمي تصريح كرد: برخي سهميه گوشت يارانه اي خود را در بازار آزاد به فروش رسانده اند.
به گزارش ايرنا، اختلاف قيمت گوشت قرمز در بازار آزاد و دولتي باعث شده تا عده اي با خريد گوشت به قيمت دولتي آن را با قيمتي بالاتر در اختيار خريداران ديگر قرار دهند.
7362/2097