خبر فوری: رفع فیلترینگ

۲۳ دی ۱۳۹۷، ۱۵:۵۲
کد خبر: 83169115
T T
۰ نفر
دانشگاه هاي علوم پزشكي و صنعتي شاهرود بين المللي مي شوند

شاهرود – ايرنا- نماينده مردم شاهرود و ميامي گفت: دانشگاه هاي علوم پزشكي و صنعتي شاهرود براساس موافقت 2 وزارتخانه بين المللي مي شوند.

به گزارش ايرنا،سيد حسن حسيني شاهرودي يكشنبه در آيين سالروز ولادت حضرت زينب كبري (س) و روز پرستار در دانشگاه علوم پزشكي شاهرود، گفت : براي اجراي اين امر توافقنامه اي بين وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي و وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري منعقد شده است .
حسيني افزود: امسال جداي از بودجه ، مبلغ يكصد هزارميليارد ريال از محل فروش اوراق مشاركت براي جبران معوقات پرستاران در نظر گرفته شده است.
وي وزارت بهداشت و درمان را در ارتباط مستقيم با بدنه جامعه خواند و گفت: فراهم كردن رفاه و ارتقاي معيشت مردم هدف ما بوده و هيچگاه سياسي كاري نداشته ايم.
نماينده مردم شاهرود و ميامي با اشاره به اينكه بدنبال توسعه متوازن در استان هستيم، تصريح كرد:مسوولان بايد اقدامات زير ساختي در روستا ها و شهرها انجام دهند تا از مهاجرت بي رويه به كلان شهرها جلوگيري شود.
وي با اشاره به اين كه 600 ميليارد ريال اعتبار براي تكميل فرودگاه بين المللي شاهرود اختصاص داده شده،گفت: با تكميل فرودگاه تحول عظيمي در حوزه اقتصادي به خصوص كشاورزي بوجود مي آيد و مي توان محصولات تازه خوري ،صنايع دستي و حتي سيمان را به كشورهاي همسايه ارسال كنيم.
حسيني با بيان اينكه فرودگاه بين المللي دروازه توسعه اقتصادي شهرستان شاهرود است، افزود: با تشكيل كميته معتمدين و موثرين شهر و كمك هاي مردمي توانستيم فرودگاه شاهرود را بدون حمايت دولتي تا اين مرحله پيش ببريم .
وي از تجهيز و تكميل بيمارستان بهار خبر داد و ادامه داد: براي اين كار بيش از 300 ميليارد ريال اعتبار از وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي گرفته شده است .
حسيني با اشاره به اينكه 150 ميليارد ريال براي تجهيز و تكميل آنژيوگرافي قلب بيمارستان امام حسين(ع) اختصاص يافته،افزود: با راه اندازي اين بخش تا كنون 100 عمل آنژيوگرافي در آن انجام شده و از اعزام اين افراد و خانواده به شهري ديگر جلوگيري شده است.
وي با اشاره به اينكه 25 متخصص در 2 ماه گذشته جذب شهرستان شده اند،تصريح كرد: راه اندازي چهار رشته تحصيلي جديد،راه اندازي يك پايگاه فوريت هاي پزشكي و افتتاح پلي كلينيك اورژانس بيمارستان امام حسين(ع) از ديگر اقدامات انجام شده است.
نماينده مردم شاهرود و ميامي افزود: اعتبارات گرفته شده در سفر استاني رييس جمهور، پنج هزار ميليارد ريال به ميزان اعتبارات 11 سال است .
وي از اختصاص 420ميليارد ريال اعتبار به به بخش بهداشت ، درمان و آموزش ميامي هم گفت و ادامه داد: پنج دستگاه آمبولانس خريداري شده و 10 دستگاه ديگر هم مجوز خريد از وزير گرفته شده تا شهرستان بي نياز شود.
حسيني از ساخت دانشكده دندانپزشكي به همت يكي از خيرين شهردر بسطام خبر داد و گفت: بالاترين اعتبارات در دستگاه هاي اجرايي شهرستان به دانشگاه علوم پزشكي شاهرود اختصاص يافته است.
رضا چمن رييس دانشگاه علوم پزشكي شاهرود هم در اين آيين گفت: بزرگترين سرمايه ما نيروي انساني بوده و بايد با ايجاد انگيزه موجبات خدمت و رضايت به مردم را فراهم كنيم.
چمن با بيان اينكه ما با تمامي مشكلات به كار خود ادامه مي دهيم،افزود: در پرداخت فيش آب،برق،گاز و تلفن هم با بدهي هاي سنگيني روبرو هستيم .
وي با اشاره به استعفاي وزير بهداشت تصريح كرد: با آرايش جديد مديريتي در وزارتخانه و با توجه به اينكه حلقه هاي اتصالي به دولت به سر كار آمده اند، به نظر بهبود نسبي و شرايط بهتري در راه است.
رييس دانشگاه علوم پزشكي شاهرود با بيان اينكه رضايت بيماران براي ما شرط است،افزود: خوشبختانه با نظر خواهي انجام شده تا حدود زيادي رضايت مردم جلب شده و با شرايط جديد اميدواريم رضايت كامل مردم جلب شود.
در پايان اين آيين از پرستاران نمونه تجليل به عمل آمد.
حوزه فعاليت دانشگاه علوم پزشكي شاهرود شهرستان هاي شاهرود و ميامي با 260 هزارتن جمعيت و حدود60هزاركيلومتر مربع مساحت است.
اين دانشگاه از سال 52 با عنوان آموزشگاه بهياري كار خود را آغاز كرد، در سال 61 به دانشكده مامايي و پرستاري و در سال 71 به دانشكده علوم پزشكي ارتقاء يافته است. مجموعه كنوني از اسفند 86 با عنوان دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي، درماني شاهرود در حال فعاليت است و اكنون داراي يكهزار و 700 دانشجو در 9 رشته كارشناسي، 6 رشته كارشناسي ارشد و پنج رشته دكتراي تخصصي است.
1023/6167