به گزارش ايرنا به نقل از معاونت اجتماعي فرماندهي انتظامي استان قزوين، سرهنگ سيد مجتبي اشرفي روز يكشنبه با اعلام اين خبر افزود: وظيفه پليس بيش از آنكه مقابله كننده باشد يك سازمان ياري دهنده و كمك كننده به مردم است.
وي با اشاره به نقش مشاوران و مددكاران پليس در كمك به امنيت رواني جامعه، اضافه كرد: خيلي از مراجعان به مراكز پليس، آسيب ديدگاني هستند كه نيازمند كمك و خدمات مشاوران پليس هستند و نبايد ترس، ترديد و بي اعتمادي مانعي براي كمك خواستن آنان از پليس باشد.
سرهنگ اشرفي در شتريح خدمات مشاوره اي پليس، تصريح كرد: مشاور به مراجعان و يا فرد آسيب ديده كمك مي كند تا به احساس بهتري دست يابد و در دراز مدت احساس آرامش بيشتري داشته و بتواند بدون نياز به كمك ديگران با موقعيت هاي چالشي در زندگي سازگار شود.
معاون هماهنگ كننده فرماندهي انتظامي استان قزوين خاطرنشان كرد: طي سال جاري چهار هزار و 497 تن صرفا به دواير مددكاري كلانتري ها مراجعه كردند و با تلاش مشاوران و مددكاران 80 درصد پرونده ها نيز منجر به مصالحه شده است.
سرهنگ اشرفي تصريح كرد: بيشتر پرونده هاي مصالحه شده در دواير مشاوره و مددكاري كلانتري ها به مشكلات خانوادگي اختصاص دارد كه با تلاش مشاوران و مددكاران با برگزاري چندين جلسه مشاوره به مصالحه منجر مي شود.
اين مسئول با اشاره به اجراي طرح مشاوره فعال در جامعه مخاطب،گفت: اين طرح از اقداماتي است كه با همت كارشناسان مشاور و مددكار پليس در جامعه هدف مساجد، مدارس و غيره اجراي مي شود و طي سال جاري در اين رابطه 165 جلسه آموزشي برگزار شده است.
سرهنگ اشرفي ادامه داد: 66 جلسه آموزشي در سطح مدارس قزوين برگزار شده است كه در مجموع يك هزار و 947 نفر از جلسات طرح مشاوره فعال بهره مند شده اند.
معاون هماهنگ كننده فرماندهي انتظامي استان قزوين در پايان گفت: متقاضيان براي دريافت خدمات رايگان مشاوره در زمينه هاي مختلف روان شناختي، خانوادگي، فردي، حقوقي، انتظامي و غيره مي توانند به اين مركز مراجعه و يا با شماره تلفن 21821171 تماس حاصل كنند.
دواير مشاوره و مددكاري بخشي از خدمات كلانتري ها در حوزه پرونده هاي قضايي است.
9925*3013
قزوين - ايرنا - معاون هماهنگ كننده فرماندهي انتظامي قزوين گفت: 5900 پرونده طي 9 ماهه سال جاري به مراكز مشاوره و مددكاري كلانتريهاي استان ارجاع شده است.