محمدرضا آهنچیان عصر یكشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا با بیان اینكه فنی حرفه ای و علمی كاربردی مركز تربیت دانشجوی كاردانی و تكنسین محسوب می شود، ادامه داد: برنامه ششم توسعه این اجازه را به وزارت علوم داده كه تعداد این دانشجویان تا 30 درصد افزایش یابد درحالی كه جامعه دانشجویان كاردانی كمتر از 20 درصد جمعیت دانشجویی كشور است.
وی اظهار كرد: سیاست های برنامه ششم توسعه در جهت گسترش و حمایت از آموزش های مهارتی و فنی حرفه ای در قالب مجوزهای وزارت علوم انعكاس یافته است.
آهنچیان در توضیح این موضوع، افزود: وزارت علوم به مناطق بی بهره از حضور واحدهای فنی حرفه ای مجوزهایی برای توسعه آموزش های مهارتی ارائه داد.
مدیركل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی، عدالت اجتماعی، اشتغال پذیری و كاهش سرعت مدرك گرایی در مقاطع بالاتر را اهداف توسعه مراكز فنی حرفه ای و علمی كاربردی اعلام كرد.
این مقام مسئول با یادآوری ابلاغ آیین نامه اجرایی اشتغال پذیری و افزایش توان مهارتی دانشجویان به دانشگاه ها، خاطرنشان كرد: در این آیین نامه بر جنبه های عملی برنامه های درسی به منظور تربیت دانشجوی مهارتی تاكید شده است به طوری كه حتی دانشجویان رشته علوم انسانی هم ضمن آشنایی با مهارت های گروه آموزشی خود بتوانند وارد بازار كار شوند.
یادآور می شود، بر اساس آمار موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی در سال تحصیلی 96 - 95 تعداد 654 هزار و 441 دانشجوی كاردانی در دانشگاه های دولتی و غیردولتی تحصیل كردند.
**9492**1601**
مدیركل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی در گفت و گو با ایرنا:
جمعیت دانشجویی كاردانی تا سقف 30 درصد افزایش می یابد
۲۳ دی ۱۳۹۷، ۱۶:۵۴
کد خبر:
83169184
تهران - ایرنا - مدیركل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم، گفت: بر اساس برنامه ششم توسعه، وزارت علوم می تواند جمعیت دانشجویی در مقطع كاردانی را تا سقف 30 درصد افزایش دهد.