علي محمدي روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، افزود: با توجه به افزايش سالانه تعداد دانش آموزان و كمبود معلم، تلاش مي كنيم از طريق جذب نيروي انساني به روش هاي مختلف، سطح كيفي فعاليت هاي آموزشي همچنان رو به رشد باشد و خللي در امور آموزشي مدارس ايجاد نشود.
وي اضافه كرد: در سال تحصيلي آينده، 151 تَن از طريق جذب نيروهاي فارغ التحصيل دانشگاه فرهنگيان و 420 تَن نيز با آزمون استخدامي كه امسال و سال گذشته برگزار شد، مشغول تدريس در مدارس مي شوند.
به گفته وي، تعدادي نيز به صورت نيروي حق التدريس رسمي، ورودي از استان هاي ديگر، سرباز معلم و خريد خدمات آموزشي، وارد چرخه آموزش و پرورش قم مي شوند.
محمدي خاطرنشان كرد: حدود 600 تَن از معلمان نيز تا پايان اسفندماه سال 98 بازنشسته و از مجموعه آموزش و پرورش قم جدا مي شوند.
وي با بيان اين كه آمار دانش آموزان در قم رو به رشد است، بيان كرد: به طور معمول هر سال حدود هشت هزار تن به آمار دانش آموزان قم افزوده و باعث مي شود كمبود نيروي انساني در آموزش و پرورش بيشتر شود و از سوي ديگر كلاس، كارگاه آموزشي و امكانات بيشتري نيز نياز است.
وي ادامه داد: در سال تحصيلي جاري به دليل اين كه نظام 3-3-6 به مرحله نهايي رسيد و پايه دوازدهم به صورت كامل استقرار پيدا كرد، 14 هزار تَن به تعداد دانش آموزان قم اضافه شد.
در استان قم حدود 14 هزار و 428 نيروي اداري و آموزشي در آموزش و پرورش قم شاغل هستند.
جمعيت دانش آموزي استان قم در سال تحصيلي 98-97 حدود 256 هزار تن است كه 95 درصد در شهر و پنج درصد در مناطق روستايي مشغول به تحصيل هستند.
از كل جمعيت دانش آموزي، 89 درصد در مدارس دولتي و 11 درصد در مدارس غيردولتي حضور دارند كه حدود 122 هزار تن معادل بيش از 50 درصد از دانش آموزان در مقطع ابتدايي، حدود 50 هزار تن در متوسطه اول و 34 هزار تن در متوسطه دوم مشغول به تحصيل هستند.
/2085/ 1175
قم- ايرنا- معاون پژوهش و نيروي انساني آموزش و پرورش قم گفت: تا پايان اسفندماه سال جاري، 500 تَن از معلمان اين استان بازنشسته و از مجموعه آموزش و پرورش جدا مي شوند.