به گزارش ایرنا از ژاپن تودی، این راكت 26 متری ساعت 9:50 دقیقه امروز (جمعه) به وقت محلی، از مركز فضایی اوچینوئورا در استان كاگوشیما واقع در جنوب غرب ژاپن به فضا پرتاب شد.
بزرگترین ماهواره این راكت اندكی پس از ساعت 10:41 دقیقه بامداد به وقت محلي و بعد از طی 514 كیلومتر مسافت، طبق برنامه با موفقیت وارد مدار شد و به دنبال آن 6 ماهواره دیگر به ترتیب در مدار قرار گرفتند.
یكی از این هفت ماهواره، تجهیزات مخابراتی و دوربین هایی كه با محصولات تجاری ساخته شده اند را مورد بررسی قرار می دهد و یك ماهواره دیگر نیز تلاش می كند تا شهاب سنگ های مصنوعی تولید كند.
این ماهواره ها توسط چند شركت خصوصی و دانشگاه ژاپنی توسعه داده شده اند.
ماهواره اپسیلون-1 حدود 6 سال پیش با موفقیت در مدار قرار گرفت.
پیش از این گروهی از محققان ژاپنی با استفاده از ماهواره آكاری (AKARI) توانستند برای نخستین بار ذخایر آب به شكل مواد معدنی هیدراته را در تعدادی از شهاب سنگ ها كشف كنند.
ماهواره ژاپنی آكاری در ماه فوریه سال 2006 به فضا پرتاب شد و مجهز به یك دوربین مادون قرمز است كه امكان دریافت طول موج های نزدیك به مادون قرمز از 2 تا 5 میكرومتر را فراهم می كند این قابلیت منحصر به فرد برای نخستین بار امكان رصد 66 شهاب سنگ را با استفاده از طول موج های حدود 2 میكرومتر در اختیار محققان قرار داده است.
این ماهواره امكان رصد شهاب سنگ های نوع سی.17 (17 C) را كه در طول موج های نور مرئی، تاریك هستند، فراهم كرده است؛ پیش از این تصور می شد این نوع شهاب سنگ ها غنی از آب و مواد معدنی هستند، اما سند معتبری از این امر در دست نبود اكنون مشاهدات جدید محققان ژاپنی وجود مواد معدنی هیدراته را در این نوع شهاب سنگ ها تایید می كند.
**آساق**1904**
پكن- ایرنا- آژانس فضایی ژاپن با استفاده از راكت اپسیلون-4، هفت ماهواره كوچك را با موفقیت به فضا پرتاب كرد كه برای نخستین بار در جهان، یكی از آنها شهاب سنگ مصنوعی تولید می كند.