به گزارش ايرنا، علي مكرمي روز سه شنبه در جريان بازديد از دومين عمليات اعزام بيماران اين شهرستان با بالگرد امداد هوايي اظهار داشت: راه اندازي امداد هوايي نقطه عطف ارايه خدمات درماني در تكاب به شمار مي رود كه موجب تسريع در درمان بيماران اورژانسي شده است.
وي با بيان اينكه اورژانس هوايي دستاورد جديدي در بخش درماني اين شهرستان به شمار مي رود، ادامه داد: بيماران اورژانسي و بدحال پيش از راه اندازي اورژانس هوايي به صورت جاده اي با آمبولانس به شهرهاي همجوار اعزام مي شدند و با توجه به سخت گذر بودن منطقه و ضرورت انتقال سريع، خطرها و مشكلات فراواني براي بيماران و كادر درماني به وجود مي آمد.
مكرمي بيان كرد: راه اندازي اورژانس هوايي كه حاصل هماهنگي و تلاش وزارت بهداشت، استانداري آذربايجان غربي و نماينده اين شهرستان در مجلس به شمار مي رود، زمينه تسريع و بهبود در ارايه خدمات درماني در تكاب را فراهم كرده است.
فرماندار تكاب اضافه كرد: با راه اندازي اين اورژانس، بيماران در كمتر از يك ساعت به مراكز درماني استان زنجان منتقل مي شوند و تحت درمان قرار مي گيرند.
مكرمي افزود: فعاليت اورژانس هوايي در تكاب موجب ارتقاي شاخص ها و ارايه خدمات درماني به بيماران و توسعه زيرساخت هاي بهداشت و درمان در اين شهرستان شده است.
وي با بيان اينكه تاكنون 2 ماموريت توسط اين اورژانس در تكاب با موفقيت انجام شده است، گفت: در اين ماموريت هاي هوايي 2 بيمار بدحال اورژانسي با امداد هوايي به مراكز درماني استان زنجان اعزام و با كاهش خطرپذيري تحت درمان قرار گرفتند و به خدمات درماني مجهز دسترسي يافتند.
به گزارش ايرنا، عصر امروز يك زن 55 ساله ساكن تكاب كه دچار عارضه مغزي شده بود با تشخيص پزشكان اورژانس تكاب به علت آنكه امكان اعزام جاده اي وي وجود نداشت با بالگرد امداد هوايي هوانيروز به بيمارستان آيت الله موسوي زنجان اعزام شد.
هفته گذشته نيز يك مرد 38 ساله كه در سانحه رانندگي مجروح و دچار خونريزي شديد شده بود با حضور به موقع اورژانس هوايي استان زنجان نجات يافت و تحت مداوا قرار گرفت.
تكاب با اقدامات و هماهنگي هاي انجام شده با دانشگاه هاي علوم پزشكي آذربايجان غربي و زنجان و از يك ماه پيش زيرپوشش خدمات اورژانس هوايي اين استان قرار گرفته است.
اين شهرستان با 81 هزار نفر جمعيت در منطقه اي كوهستاني در جنوب آذربايجان غربي واقع شده و داراي جاده هاي سخت گذر است و با توجه به فاصله 330 كيلومتري آن با مركز آذربايجان غربي(اروميه)، انتقال و اعزام بيماران اورژانسي براي دريافت خدمات درماني به صورت زميني مدت زمان زيادي را طلب مي كند.
تكاب در فاصله 230 كيلومتري زنجان واقع شده و با توجه به وضعيت مطلوب تر راه هاي دسترسي تكاب و زنجان هم اينك نيز بسياري از شهروندان براي انجام امور درماني خود به اين شهر مراجعه مي كنند.
7514/6185/3072
مهاباد - ايرنا - فرماندار تكاب گفت: با راه اندازي اورژانس هوايي، بخش عمده اي از مشكلات بخش درمان و بيماران بدحال اين شهرستان رفع شد.