اسماعيل محمدياني روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: اين ميزان فرآورده خام دامي با نظارت و بازديد كارشناسان و بازرسان اين شبكه و پس از نمونه گيري و آزمايش هاي لازم، غيرقابل مصرف تشخيص داده شده و با حكم قضايي نسبت به معدوم سازي آن اقدام شده است.
وي ادامه داد: كنترل و نظارت بهداشتي فرآورده هاي خام دامي در همه مراحل توليد و استحصال، حمل و نقل و عرضه در دستور كار دامپزشكي قرار دارد.
محمدياني اظهار داشت: از مجموع اين مواد، 30 تُن آن را گوشت سفيد و 6 تُن ديگر را گوشت قرمز و اندرون هاي غيرقابل مصرف بوده است.
وي گفت: از ابتداي سال جاري تاكنون سه هزار و 654 مورد بازرسي و بازديد از فروشگاه هاي عرضه گوشت و مرغ و مراكز توليد و فرآوري هاي خامي دام صورت گرفته است.
رييس شبكه دامپزشكي بوكان گفت: در طول ماه هاي گذشته نيز 209 مورد صدور پروانه براي ماشين هاي حمل دام و خوراك دام انجام شده است.
وي يكي از رسالت هاي مهم سازمان دامپزشكي را نظارت بر فرآورده هاي خام دامي از زمان توليد تا مصرف عنوان كرد و افزود: به شهروندان توصيه مي شود در هنگام خريد اين فرآورده ها به برچسب تاريخ توليد و مصرف درج شده بر روي محصولات توجه داشته باشند.
به گزارش ايرنا، طرح نظارت بر عرضه فرآورده هاي خام دامي در بوكان به صورت مستمر در راستاي حفظ سلامت عمومي اجرا مي شود.
سال گذشته نيز بيش از 37 تن گوشت فاسد و غيرقابل مصرف در اين شهرستان جمع آوري و معدوم شد.
بوكان داراي 36 واحد عرضه گوشت قرمز، 9 واحد فروش ماهي و 40 واحد مرغ فروشي است.
7510/6185/7129
مهاباد - ايرنا - رييس شبكه دامپزشكي بوكان گفت: 36 تُن انواع گوشت قرمز و سفيد غيرقابل مصرف امسال در اين شهرستان ضبط و معدوم شد.