۸ بهمن ۱۳۹۷، ۸:۰۹
کد خبر: 83186228
T T
۰ نفر

جهاد مدرسه سازی تا آخرین دقایق زندگی

۸ بهمن ۱۳۹۷، ۸:۰۹
کد خبر: 83186228
جهاد مدرسه سازی تا آخرین دقایق زندگی

مهاباد - ایرنا - یك خیّر كه تا زمان حاضر 35 مدرسه در نقاط مختلف كشور احداث كرده است از امر مقدس مدرسه سازی به عنوان یك میراث ماندگار یاد می كند و جهاد در این عرصه تا آخرین دقایق زندگی خود را وعده می دهد.

به گزارش ایرنا، «مصطفی روشنایی» كه در ساخت 6 باب از این مدارس در میاندوآب و 29 مدرسه دیگر در شهرستان های بناب، تهران، كرمانشاه و همدان نقش آفرینی كرده، برخی از آنها را با مشاركت مردم و برخی دیگر را به صورت انفرادی احداث كرده است.
وی چهار باب از این مدارس را هم به طور‌ مشترك با بنیاد علمی و فرهنگی «قلم چی» ساخته است و ساخت پنجمین مدرسه مشاركتی وی با این بنیاد نیز در آینده نزدیك آغاز می شود.
این روشنایی بخش جهاد مدرسه سازی كه پیشرفت مملكتش را در گرو پیشرفت آموزش و پرورش آن می داند، پاداشی انتظار ندارد و امیدوار است كه روزی در كشور بی سوادی وجود نداشته باشد.
این خیّر سعادتمند عزت دنیوی و سعادت اخروی را دنبال كرده و آرزوی خود را این چنین بیان می كند: «از خداوند می خواهم تا به من سلامتی عطا كند تا در این راه خدمت كنم».
«روشنایی» با بیان اینكه همسرش نیز در امر مدرسه سازی مشاركت داشته و هیچگاه او را تنها نگذاشته، گفت: همسرم نیز در روستای «علی بیگلوی» میاندوآب یك باب مدرسه احداث كرده است.
وی با قدردانی از اعضای خانواده اش اظهار داشت: خانواده ام در این راه پشتیبان و حامی من بودند و همواره مرا تشویق می كنند.
این خیّر مدرسه ساز كشوری گفت: وقتی مدرسه ای را می سازم و خوشحالی را در چهره دانش آموزان می بینم، بهترین لحظه ها در زندگی ام رقم می خورد.
وی گفت: با بهره برداری از هر مدرسه به دانش آموزان آن هم هدیه های نقدی می دهم و اگر دانش آموزان در خصوص پوشاك، لوازم التحریر و كفش نیازی داشته باشد، آنها را نیز تامین می كنم.
روشنایی معتقد است اگر هر ایرانی یك عدد آجر برای مدرسه سازی اهدا كند، نیاز كشور به احداث مدرسه تامین می شود.
وی با بیان اینكه از نسل جوان این انتظار می رود كه در مدرسه سازی مشاركت كنند، افزود: سواد بالاترین و بزرگترین شاخص در توسعه و پیشرفت یك كشور به شمار می رود و لازمه فعالیت در سایر زمینه هاست.
این خیر مدرسه ساز گفت: بنده اولین نفری هستم كه مدارس خیرساز را در میاندوآب آغاز كرده ام و به آن هم بسیار افتخار می كنم.
«روشنایی» كار اصحاب رسانه را نیز نوعی مدرسه سازی دانست و اظهار امیدواری كرد تا در ترویج فرهنگ مدرسه سازی بیشتر تلاش كنند.
مدیرعامل مجمع خیران مدرسه ساز میاندوآب هم در خصوص این خیر مدرسه ساز اظهار داشت: در سال 1386 كه مجمع خیران مدرسه ساز میاندوآب به طور رسمی فعالیت خود را آغاز كرد و هیات مدیره جدید مسوولیت آن را بر عهده گرفت، این خیّر مدرسه ساز اهل تهران در شهر «بُناب» در آذربایجان شرقی یك باب مدرسه احداث كرده بود.
محمد نژادمحمد با بیان اینكه این خیر برای افتتاح مدرسه احداثی خود در آن شهر حضور داشت، گفت: به همراه دیگر اعضای هیات مدیره مجمع خیران مدرسه ساز و برخی از ریش سفیدان برای رایزنی با وی جهت مدرسه سازی در میاندوآب به بناب رفتیم و نظر ایشان را برای احداث مدرسه در این شهرستان جلب كردیم.
وی با بیان اینكه این خیّر بانی اصلی مدرسه سازی در میاندوآب است، بیان كرد: كلنگ ساخت اولین مدرسه توسط وی در مدرسه «شهید رحیم زاده» واقع در خیابان پاسداران به زمین زده شد.
«نژادمحمد» افزود: این خیر نیكوكار دومین و سومین مدرسه را با مشاركت بنیاد علمی و آموزشی قلم چی در این شهرستان احداث كرد و پس از ساخت این مدارس یك باب مدرسه دیگر را با مشاركت خیّر دیگر مقیم آلمان (دكتر پرتوی) در این شهرستان احداث كرد كه اخیرا به آموزش و پرورش تحویل داده شد.
وی با بیان اینكه یك باب مدرسه در روستای «علی بیگلوی» این شهرستان توسط همسر وی احداث شده است، گفت: اقدام این خیّران موجب شد تا مدرسه سازی در میاندوآب روز به روز رونق یابد و مجمع خیران مدرسه ساز میاندوآب علاوه بر آذربایجان غربی در سطح كشور به مجمعی فعال و پر تلاش تبدیل شود.
به گزارش هم اكنون 15 مدرسه در میاندوآب آماده افتتاح است كه همزمان با دهه فجر امسال به بهره برداری می رسد؛ همچنین در سال گذشته با مشاركت خیران 30 مدرسه در قالب 214 كلاس درس در میاندوآب ساخته شده و به آموزش و پرورش تحویل شده است.
46 هزار دانش آموز میاندوآب در 256 باب فضای آموزشی تحصیل می كنند؛ مدارسی كه همه آنها 2 شیفتی بوده و 40 درصدشان تخریبی است.
9871/6185/3072