۸ بهمن ۱۳۹۷، ۱۵:۲۳
کد خبر: 83187079
T T
۰ نفر

طرح نظارتي ويژه نوروز سال 98 در قم آغاز شد

۸ بهمن ۱۳۹۷، ۱۵:۲۳
کد خبر: 83187079
طرح نظارتي ويژه نوروز سال 98 در قم آغاز شد

قم - ايرنا - رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم از آغاز اجراي طرح نظارتي و پايش بازار ويژه نوروز 98 در استان خبر داد و گفت: در اين طرح كه يك ماه زودتر نسبت به سال هاي گذشته آغاز شده، بازديد هاي روزانه از واحد‌هاي صنفي و سطح عرضه و انبارها انجام مي‌شود.

به گزارش ايرنا از روابط عمومي سازمان صنعت، معدن و تجارت قم، محمود سيجاني روز دوشنبه در گفت و گويي افزود: در اين طرح كه از اول بهمن ماه آغاز شده و تا پايان فروردين ماه سال 98 ادامه خواهد داشت وضعيت رصد بازار و قيمت كالا و كيفيت خدمات اولويت دار در مراحل تامين، توزيع، ارائه خدمات و قيمت مورد كنترل و نظارت قرار خواهد گرفت.
وي تصريح كرد: اين بازرسي ها نظر به اقتضاي شرايط حساس ايام پاياني سال و با توجه به افزايش تقاضاي عمومي براي بسياري از كالاها و خدمات در اين ايام و تعطيلات نوروز در 2 بخش كالايي و خدماتي و به صورت شبانه روزي توسط كارشناسان نظارت و بازرسي اين سازمان و بازرسان اتاق اصناف و ناظران افتخاري از واحد‌هاي صنفي استان قم انجام مي‌شود.
وي ادامه داد: بيش از45 تن در استان قم به عنوان بازرس و كارشناس نظارت و بازرسي فعاليت دارند كه وضعيت نرخ كالا وخدمات موجود، كمبود و فراواني كالا و خدمات ضروري اولويت دار در سطح عرضه را به صورت ويژه و شبانه روز رصد مي نمايند به نحوي كه طي گشت هاي مشترك از توان كارشناسان اداره بهداشت و بازرسان سازمان تعزيرات حكومتي نيز جهت بررسي واحد‌هاي صنفي در ايام نوروز استفاده شده وعملكرد اين واحد ها زير ذره بين قرار مي گيرد.
سيجاني افزود: در اين ايام ناظران افتخاري سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان نيز به صورت نامحسوس وضعيت بازار و فعاليت واحدهاي صنفي و خدماتي را رصد مي كنند و در صورت مشاهده تخلفي از سوي واحدهاي صنفي مراتب را به ستاد خبري سازمان گزارش مي نمايند.
وي اظهار داشت : كشيك هاي نوروزي و گشت‌هاي نظارت و بازرسي در ايام نوروز، مانند ساير روزها فعال است و با هرگونه تخلف در واحد‌هاي صنفي، سطح عرضه و غيره برخورد مي شود.
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم اظهار كرد: نظارت ويژه بر نحوه تامين، جذب، توزيع و قيمت ميوه و مركبات، نظارت بر مراكز نگهداري كالا و بررسي ميزان موجودي كالا در اول و پايان دوره، نظارت بر رعايت ضرايب سود قانوني، نصب برچسب قيمت، صدور فاكتور، لحاظ مواد 70 و 84 قانون نظام صنفي و آئين نامه هاي مربوطه براي برگزاري فروش فوق العاده و حراج در واحدهاي صنفي، استقرار گروه هاي بازرسي سيار و ثابت در مراكز عمده عرضه كالا، ميادين ميوه و تره بار، پايانه هاي مسافربري بين شهري، نمايشگاه هاي عرضه مستقيم كالا و سطح شهر به منظور سهولت در دسترسي مصرف كنندگان به مراجع نظارتي و رسيدگي سريع و موثر به تخلفات از مهمترين موارد نظارتي در اين طرح مي باشد.
وي در پايان تاكيد كرد: مردم مي‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف اعم از گرانفروشي، كم فروشي، عدم درج قيمت و نصب نرخ نامه، عدم صدور صورتحساب و غيره از سوي واحد هاي صنفي، با شماره تلفن 124 سامانه ستاد خبري سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم گزارش كنند تا در اسرع وقت مورد رسيدگي بازرسان و كارشناسان اين سازمان قرار گيرد.
حدود 35 هزار واحد صنفي و 60 اتحاديه زيرمجموعه اتاق اصناف قم فعال مي باشند.
1175 /