به گزارش ايرنا، محسن نعمتي سه شنبه در نشست خبري با خبرنگاران افزود: از سال 90 با توجه به تحريم ها و مشكلات متعدد در اين حوزه توجه به توليد قطعات اصلي نيروگاه در داخل و توسط نيروها و مهندسان بومي در دستور كار قرار گرفت.
وي با اعلام اينكه از سال 94 تاكنون توليد قطعات داخلي شدت گرفته است؛ ادامه داد: در اين بخش تاكنون 761 نوع قطعه شناسايي شده كه امكان ساخت فراهم شده و 32 هزار و 313 قطعه در داخل ساخته شده كه كيفيت بالاتري از قطعات خارجي دارد.
نعمتي همچنين با بيان اينكه مهمترين طرح هاي در دست اجرا نيروگاه شهيد سليمي نكا، طرح آب شيرين كن آب درياي خزر است؛ يادآور شد: اين طرح با پيشرفت 50 درصدي در حال انجام و فاز اول آن تابستان 98وارد مدار مي شود.
وي گفت كه اين طرح، نقش مهمي در كم كردن استفاده از چاه آب دارد و با دو بخش ديگر با 6 ميليون ليتر توليد، آب شيرين وارد مدار مي شود.
مديرعامل نيروگاه شهيد سليمي نكا با اشاره به اينكه در 10 ماهه امسال، 9 ميليارد و 800 كيلووات ساعت انرژي در نيروگاه نكا توليد شد؛ گفت: 4 درصد افزايش توليد در سال جاري در مقايسه با مدت مشابه در سال گذشته داريم.
نعمتي سهم استفاده از گاز را در 10 ماهه امسال 77 درصد و سهم مازوت را 23 درصد عنوان كرد و افزود: جهت گيري نيروگاه به سمت استفاده از گاز است تا ضمن حفظ محيط زيست، مي توان شاهد كاهش مخاطرات براي تجهيزات نيروگاهي بود.
نعمتي با اشاره به عمر 40 ساله نيروگاه گفت:اين مساله نياز به انجام تعميرات خاص، نوسازي و بهينه سازي و تعويض بخشي از تجهيزات را افزايش داده است كه در سه ماهه تعميرات واحد 4 بيش از 30 كيلومتر لوله تعويض شده است.
به گزارش ايرنا، نيروگاه شهيد سليمي نكا در ساحل درياي خزر، در 22 كيلومتري شمال شهرستان نكا در استان مازندران واقع شده است. اين نيروگاه در سال 1358 ايجاد شد و اكنون با 2 هزار و 214 مگاوات ظرفيت، يكي از نيروگاههاي سيكل تركيبي و از بزرگترين توليد كننده برق كشور است.
سوخت اصلي واحدهاي بخار نيروگاه شهيد سليمي نكا گاز طبيعي و سوخت كمكي آن مازوت است.
/1899/ 7332
ساري- ايرنا - مديرعامل نيروگاه شهيد سليمي نكا با بيان اين كه تاكنون بيش از 32 هزار قطعه مورد نياز نيروگاه توسط مهندسان اين نيروگاه توليد شده گفت كه اين قطعات با استفاده از مهندسي معكوس، آناليز مواد و طراحي جديد بومي سازي شده است.