طهماسب غلامپور عصر چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا با بيان اين كه در اوايل انقلاب هيچ واحد مرغداري صنعتي در اين استان وجود نداشت و افزود: ظرفيت هر يك از آن ها براي هر دوره شش ميليون و 752هزار قطعه است.
وي با بيان اين كه هم اكنون حدود 30هزار نفر در بخش دام و طيور استان هرمزگان فعال هستند، ظرفيت سالانه توليد گوشت سفيد در اين استان را 30 تا 35هزار تن اعلام كرد.
معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي هرمزگان ادامه داد: سال گذشته توليد گوشت سفيد اين استان 30هزار تن بود كه با سرانه مصرف 18كيلوگرمي، در اين زمينه خودكفا هستيم.
غلامپور ابراز داشت: اين در حالي است كه در مقايسه با توليد گوشت سفيد در سال 57 كه به ميزان 195 تن در سال بوده، رشد بسيار چشمگيري داشته ايم.
وي گفت: همچنين پنج كارخانه توليد خوراك دام و طيور با ظرفيت 225هزار تن در استان فعال است و بخشي از خوراك دام توليدي را به استان هاي ديگر ارسال مي كنيم.
اين مسوول بيان داشت: افزايش بهره وري واحدهاي توليدي و فعال سازي واحدهايي كه از چرخه خارج شدند، بعنوان مهم ترين اولويت معاونت دام و طيور هرمزگان در دستور كار قرار دارد.
غلامپور در ادامه ميزان توليد سالانه گوشت قرمز را هفت هزار تن اعلام كرد و بيان داشت: هم اكنون يك ميليون و 363هزار رأس دام در هرمزگان وجود دارد كه از اين ميزان يك ميليون و 300هزار رأس «دام سبك»، 42هزار رأس «گاو و گوساله» و 21هزارنفر «شتر» است.
وي تعداد كشتارگاه هاي دام هرمزگان را پنج واحد شامل يك واحد كشتارگاه در شرق، 3 واحد در مركز و يك واحد در غرب استان فعال است.
معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي هرمزگان گفت: همچنين 2 واحد جوجه ريزي كه هر كدام با ظرفيت 30هزار قطعه مرغ مادر و با ظرفيت توليد 8 ميليون قطعه جوجه يك روزه در اين استان فعال است.
غلامپور افزود: عمليات اجرايي يك واحد ديگر نيز با ظرفيت توليد 4 ميليون قطعه جوجه يك روزه آغاز شده كه ظرفيت توليد سالانه آن به 12ميليون قطعه خواهد رسيد.
9887 / 6048
بندرعباس- ايرنا- معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي هرمزگان گفت: رشد صنعت طيور در اين استان از دهه 60 شروع شده و اكنون 200 واحد مرغداري فعال در هرمزگان فعال هستند.