۱۳ بهمن ۱۳۹۷، ۱۹:۰۵
کد خبر: 83194120
T T
۰ نفر

پس از انقلاب 110 مدرسه در ورامين ساخته شده است

۱۳ بهمن ۱۳۹۷، ۱۹:۰۵
کد خبر: 83194120
پس از انقلاب 110 مدرسه در ورامين ساخته شده است

تهران- ايرنا- مدير آموزش و پرورش شهرستان ورامين گفت: پس از پيروزي انقلاب اسلامي 110 مدرسه در شهرستان ورامين ساخته شده است.

به گزارش ايرنا ، امير محمدي روز شنبه در جريان اجراي طرح نهضت اطلاع رساني مسئولان شهرستان ورامين درجمع خبرنگاران گفت: پيش از پيروزي انقلاب اسلامي، شهرستان ورامين از چهار بخش ورامين، قرچك، پيشوا و پاكدشت تشكيل مي شد كه در تمامي اين مناطق تنها 8 مدرسه وجود داشت.
وي گفت: پيش از پيروزي انقلاب اسلامي، بسياري از مناطق روستايي شهرستان ورامين از داشتن حداقل مدرسه دخترانه بي بهره بود و پس از سال ها يك مدرسه دخترانه در شهرستان پيشوا احداث شد و بسياري از دختران امكان ادامه تحصيل در دبيرستان را نداشتند.
وي افزود: امروز به بركت استقرار نظام مقدس جمهوري اسلامي در حالي ورامين از 118 ساختمان آموزشي برخوردار شده كه شهرستان هاي پاكدشت ، پيشوا و قرچك از ورامين جدا شده اند و هيچ دختري به دليل نبودن دبيرستان يا مدرسه از تحصيل باز نمي ماند.
محمدي اظهار داشت: پيش از انقلاب تعداد فرهنگيان داراي مدرك تحصيلي ليسانس از تعداد انگشتان يك دست نيز كمتر بود ولي امروز تعداد زيادي از 3 هزار نيروي فرهنگي ورامين از مدرك دكترا برخوردارند و در حوزه هاي مختلف پژوهشي و علمي صاحب نظر هستند.
وي تصريح كرد: امروز به بركت نظام مقدس جمهوري اسلامي خيرين مدرسه ساز در كنار دولت به امر مدرسه سازي مشغول بوده و ده ها مدرسه در مناطق مختلف شهري و روستايي احداث كرده اند.
مدير آموزش و پرورش ورامين افزود: در حال حاضر بيش از 49 هزار دانش آموز در مدارس ورامين مشغول به تحصيل هستند كه از اين تعداد، 26 هزار نفر را دختر و 23 هزار نفر را پسر تشكيل مي دهد.
وي تعداد دانش آموزان افغانستاني شهرستان ورامين را بيش از 10 هزار نفر اعلام كرد و افزود: ورامين از نظر تعداد دانش آموزان اتباع پس از پاكدشت، رتبه دوم استان تهران را در اختيار دارد.
وي مهمترين مشكل مدارس قرچك را فرسوده بودن آن ها اعلام كرد و افزود: 50 درصد از مدارس شهرستان ورامين حدود 40 سال عمر دارد و اين امر هزينه هاي نگهداري مدارس ورامين را به شدت افزايش داده است.
محمدي با اشاره به اين كه اكثر مدارس ورامين دو نوبته اداره مي شوند اظهار داشت: در حال حاضر 357 واحد آموزشي دولتي و 134 واحد آموزشي غير دولتي در ورامين فعال هستند.

** 52 درصد از دانش آموزان جوادآباد اتباع افغانستان هستند
رئيس آموزش و پرورش شهر جوادآباد نيز در اين نشست گفت: 52 درصد از جمعيت 4 هزار و 955 نفري دانش آموزان جوادآباد را اتباع افغانستان تشكيل مي دهند.
عباس كيوانلو گفت: آموزش و پرورش جواد آباد در سال 1381 از شهرستان ورامين استقلال پيدا كرد.
وي افزود: آموزش و پرورش جواد آباد از 54 آموزشگاه شامل 30 مدرسه ابتدايي ، 15 مدرسه متوسطه دوره اول ، 6 مدرسه متوسطه دوره دوم نظري و 3 مدرسه متوسطه دوره دوم كار دانش است كه 13 مدرسه ابتدايي به صورت چندپايه اداره مي شود و يك معلم نقش مدير ، معلم ، معاون آموزشي ، معاون پرورشي ، معاون اجرايي و حتي نيروي خدماتي ارائه خدمت مي كند.
وي اظهار داشت: جوادآباد، از كمترين ميزان تراكم دانش آموزي در استان تهران با نرخ 18.5 برخوردار است و اين مهم به دليل پراكندگي جمعيت دانش آموزي به ويژه در مناطق روستايي است.
كيوانلو افزود: جوادآباد از دو مدرسه دخترانه و پسرانه شبانه روزي با امكانات بسياري مناسب خوابگاهي و سه وعده غذاي گرم برخوردار است ، مدرسه پسرانه در شهر جوادآباد ويژه دوره دوم متوسطه و كار دانش و مدرسه دخترانه در روستاي خاوه ويژه دوره اول متوسطه و كار و دانش شامل خياطي ، كامپيوتر و حسابداري است.
وي گفت : در آموزش و پرورش جوادآباد 445 فرهنگي به خدمت مشغول هستند.
وي يكي از مهمترين خدمات نظام در جوادآباد را نهضت مدرسه سازي اعلام كرد و افزود: در حال حاضر 8 مدرسه خيرساز در مناطق مختلف شهري و روستايي جوادآباد در حال ساخت است كه به زودي اين مدارس به بهره برداري مي رسد.
بخش جوادآباد ، وسيع ترين بخش استان تهران است كه در 12 كيلومتري بخش مركزي ورامين و در حاشيه محور قم – گرمسار واقع شده است.
تهرام/7254//1348