فرزاد تيموري روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با بيان اينكه در اين چهل سال يكهزار و 692 مدرسه تازه تاسيس در استان ساخته شده است، افزود: مدارسي كه قبل از سال 1357 ساخته شده بود، بيشتر ناايمن و سازه آنها از نوع خشت گلي بود.
وي ادامه داد: 60 درصد از اين مدارس فرسوده، تخريب و بازسازي شد و متناسب با سازه روز به چرخه آموزش برگشت و 40 درصد ديگر نيز تعمير، بازسازي و در برابر حوادث مقاوم سازي شد.
تيموري با بيان اينكه استانداردسازي در مدارس استان اعمال شده است، عنوان كرد: 70 درصد از مدارس استان از سيستم گرمايشي شوفاژ و پكيج استفاده مي كنند و 30 درصد ديگر نيز داراي سيستم گرمايشي بخاري گازي استاندارد، برقي و برقي تابشي هستند.
مديركل تعمير، تجهيز و نوسازي مدارس همدان اظهار داشت: قبل از انقلاب تعداد مراكز پرورشي، فرهنگي، ورزشي و كانون بسيار كم بود اما حالا با افزايش رديف بودجه، تعداد اين مراكز براي استفاده دانش آموزن افزايش يافته است.
وي گفت: با سياست هاي در نظر گرفته شده امكان مشاركت خيران مدرسه ساز افزايش يافت و مجمع خيران مدرسه ساز از سال 1377 كار خود را در استان آغاز كرد.
تيموري با بيان اينكه مشاركت خيران مدرسه ساز هر سال رو به رشد است افزود: بر اساس آخرين آمار بيش از 40 درصد از مدارس استان توسط خيران مدرسه ساز ساخته شده است.
وي تاكيد كرد: در 30 سال گذشته خيران مدرسه ساز نزديك به 2 هزار و 100 ميليارد ريال كمك نقدي كرده و تعمير، تجهيز و نوسازي مدارس استان را انجام داده اند.
مديركل تعمير، تجهيز و نوسازي مدارس همدان با اشاره به بهره برداري از 25 طرح در دهه فجر افزود: اين طرح ها با اعتبار 130 ميليارد ريال به بهره برداري مي رسند.
وي اظهار داشت: اين طرح ها با زيربناي 17 هزار و 53 متر مربع شامل 133 اتاق و كلاس درس مي شوند.
در سال تحصيلي جاري نزديك به 287 هزار دانش آموز در مدارس همدان تحصيل مي كنند.
9904/2090
همدان- ايرنا- مديركل تعمير، تجهيز و نوسازي مدارس همدان گفت: بر اساس آمارهاي استخراجي، در حوزه آموزش و پرورش و زيرساخت هاي فضاي آموزشي، 857 مدرسه در سال 1357 داشتيم كه به بركت انقلاب اسلامي اين تعداد به 2 هزار و 549 مدرسه افزايش يافته است.