۱۶ بهمن ۱۳۹۷، ۲۱:۱۴
کد خبر: 83199178
T T
۰ نفر
روزی 15ساعت دستپخت تحویل می دهیم

تهران - ایرنا - كارگردان و مجری مسابقه «دستپخت» ،گفت: بر اساس استاندارد‌های جهانی پیش می رویم تا جایی كه با مسابقات آشپزی تایلند، چین و ایتالیا كه مهد آشپزی هستند رقابت داریم. از این رو ما روزی 15ساعت كار دستپخت در قاب مسابقه تحویل می دهیم.

به گزارش عصر سه شنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا، سید وحید حسینی كه در چهارمین دوره جشنواره جام جم، برگزیده بخش بهترین كارگردانی مسابقات تلویزیونی شده بود، وجود چنین رویدادی را برای تلویزیون لازم دانست و بیان كرد: حضور هر جشنواره‌ای در تلویزیون و حوزه‌های مختلف محكی برای برنامه سازها است، چون هر سازنده‌ای می‌فهمد آن چه كه تولید كرده چه قدر مورد تأیید مخاطب و رسانه است.
وی ادامه داد: این محك باعث می‌شود تا شما هم خودت را بررسی كنی و تلاش كنی تا یك اثر بهتر داشته باشی. زمانی كه شما جشنواره و رویدادی را دارید كه در آن تولیدات این رسانه بررسی می‌شود، من برنامه ساز و همكارانم هم برای تولید كار بهتر دلگرم می‌شویم.

** كم فروشی نكردیم
وی در خصوص ملاك گزینش آثار در بخش‌های مختلف متفاوت بیان كرد: وقتی رقابت باشد مطمئنا همه سعی می كنند كارهای بهتر و حرفه ای تری بسازند و سعی كنند با رعایت چارچوب ها كارهای ارزنده تری ارائه دهند.
حسینی ادامه داد: برای من وحید حسینی هم به عنوان یك برنامه ساز همیشه این نكته وجود داشته كه به خودم قول دادم و از گروهم خواهش كردم كه كم فروشی نكنیم، حتی اگر لازم است همه مان به جای روزی 12 ساعت، 15 ساعت كار كنیم، اما خوب، ضمن این كه ما تیمی داریم كه تمام كار‌های خارجی را می‌بینند و از آن ایده برمی دارند.
این كارگردان اظهار داشت: تا بدین لحظه هم سعی كردیم بر اساس استاندارد‌های جهانی پیش برویم تا جایی كه با نگاهی به مسابقات آشپزی تایلند، چین و ایتالیا كه مهد آشپزی است متوجه می‌شوید كه «دستپخت» در خیلی از موارد از آن‌ها بالاتر است. ما نزدیك‌ترین برنامه به معروف‌ترین مسابقه آشپزی دنیا هستیم، جایگاهی كه واقعا اتفاقی نیست و روی آن فكر شده است.

** روزی 15 ساعت كار می كنیم
حسینی با اشاره به درك مخاطب از این فضا، اضافه كرد: همه این سعی و تلاش‌ها برای تولید یك اثر خوب را مخاطب هم درك می‌كند و باعث می‌شود كه این برنامه دیده شود. از سوی دیگر وقتی برنامه‌ای مخاطب پیدا كند، مورد اقبال مدیران هم قرار می‌گیرد و آن‌ها هم متوجه می‌شوند كه چنین اثری مشتری خودش را دارد.
وی با بیان سختی‌هایی كه در این مسیر وجود داشت، ادامه داد: به واقع می‌توانم بگویم كه تیم ما در روز دست كم 15 ساعت را كار می‌كنند. من نمی‌خواهم مدام از این فضا تعریف كنم، اما «دستپخت» برای یك كار 45 دقیقه‌ای، بیش از دو هزار و 500 كات از حدود 500 دقیقه ضبطی كه اتفاق می‌افتد، داشته باشد. همه این‌ها تلاشی است كه در یك تیم حدود 70 نفری اتفاق می‌افتد و وقتی در گروه هیچ كس كم فروشی نكند، خروجی آن را همه می‌پسندند. ما در استودیو هر روز تماشاچی داریم.
این كارگردان در پایان درباره برآوردش در خصوص بخش مردمی و 40 سالگی در جشنواره امسال اظهار داشت: این كه مردم هم نظر بدهند، اتفاق خیلی خوبی است. ما خادم مردم هستیم و همه این كار‌ها برای آن است كه آن‌ها برنامه را بپسندند، به همین دلیل وقتی درباره این خدمت خودشان نظر دهند، برای بهبود كار ما هم اتفاق خوبی می‌افتد. اما برای بخش 40 سالگی انقلاب نیز آن چه كه از دستمان برمی آمد اشتغال زایی برای شركت كنندگان برنامه بود. ما همه تلاشمان را كردیم و امیدوار هستم كه مردم هم آن را بپسندند.
برنامه دستپخت یكی از برنامه هایی كه مدتی است علاقه مندان به آشپزی را پای تلویزیون كشانده است، مسابقه دستپخت روزهای شنبه، دوشنبه، چهارشنبه هر هفته، ساعت 20 از شبكه 1 سیما پخش می شود، این برنامه برای اولین بار در سال 94 از شبكه یك سیما به روی آنتن رفت.
دستپخت به كارگردانی سید وحید حسینی و گویندگی محسن سالاری با همكاری 9 سرآشپز نمونه كشور و سه آشپز از فارغ التحصیلان مدارس آشپزی بین المللی به عنوان داور اجرا می شود. سید وحید حسینی بیش از 14 سریال و 20 فیلم تلویزیونی ساخته است و جوایزی از قبیل بهترین اثر از جشنواره ABU چین را در كارنامه دارد.
یكی از كسانی كه حضورش در برنامه دستپخت خیلی به چشم می آید، فرانسوا حسین است. فرانسوا اهل فرانسه است و 56 سال سن دارد. او در لوكزامبورگ، بلژیك، آلمان و فرانسه به عنوان سرآشپز فعالیت كرده است. در لوكزامبورگ مدیر بخش آشپزخانه یك بانك بزرگ دولتی بوده است. او 25 سال در زمینه آشپزی فعال بوده است و با رستوران های بزرگ اروپا ارتباط كاری دارد.
فراهنگ **9210 ** 1355 **