خبر فوری: رفع فیلترینگ

۲۴ بهمن ۱۳۹۷، ۱۳:۳۲
کد خبر: 83208001
T T
۰ نفر
پراكندگي بيمارستان ها چالش درماني مازندران در ايستگاه چهلم

ساري-ايرنا-رئيس دانشگاه علوم پزشكي مازندران بزرگترين چالش اين خطه شمال كشور را در حوزه درماني در چهل سالگي انقلاب پراكندگي و كوچك سازي مراكز درماني به خصوص بيمارستاني اعلام كرد.

به گزارش خبرنگار ايرنا، دكتر سيد عباس موسوي روز چهارشنبه در نشست خبري مشكل پراكندگي و كوچك سازي مراكز درماني و بيمارستاني را تجهيز اين مراكز به تكنولوژي نوين درماني دانست.
وي با اشاره به اين كه دانشگاه علوم پزشكي مازندران در دوره جديد مديريتي به دنبال ساخت بيمارستان و مراكز درماني كوچك نمي رود، بخشي از گرايش براي ساخت اين نوع مراكز درماني را ناشي از فشارهاي بيروني بيان كرده است.
او راهكار اصلي براي خدمات دهي بهتر در حوزه درماني را ساخت بيمارستان و مراكز درماني بزرگ دانست و گفت: در اين نوع مراكز درماني و بيمارستاني علاوه بر تسهيل بخشي به تامين پزشكان متخصص مورد نياز، از لحاظ تجهيز به تكنولوژي نيز كارها آسان تر انجام خواهد شد.
موسوي افزود: هم اكنون 85 درصد از نياز درماني بيماران در اين مراكز درماني در حال انجام است.
در مازندران 40 بيمارستان با افزون بر چهار هزار و 1000 تختخواب وجود دارد كه 25 بيمارستان مربوط به دانشگاه علوم پزشكي است و بقيه در تملك بخش خصوصي و تامين اجتماعي و نيروهاي مسلح قرار دارد.
** ساخت بيمارستان يك هزار تختخوابي كره جنوبي روي كاغذ
رئيس دانشگاه علوم پزشكي مازندران گفت: ساخت بيمارستان يكهزار تختخوابي از سوي يكي از شركت هاي كره جنوبي به دليل شرايط تحريم به نظر مي رسد اجرايي نخواهد شد.
وي افزود: براي ساخت اين بيمارستان بزرگ برنامه جديدي در دست تدوين است تا بتوانيم از امكانات داخلي به خصوص بخش خصوصي براي ساخت اين نوع مراكز درماني استفاده كنيم.
*** چهار بيمارستان نيمه كاره
رئيس دانشگاه علوم پزشكي مازندران همچنين گفت: هم اكنون چهار بيمارستان در مقياس نسبتا بزرگ در اين استان در شهرستان هاي بهشهر، ساري، قائمشهر و تنكابن در دست ساخت است كه پيشرفت فيزيكي خوبي دارند.
وي افزود: عمليات اجرايي اين بيمارستان در حال انجام است و برخي از اين مراكز نيز از لحاظ فيزيكي تكميل و در دست تجهيز قرار دارند.
موسوي گفت: طرح دولت سلامت الكترونيكي در اين خطه شمال كشور به خصوص نسخه نويسي الكترونيكي در مراكز درماني مرتبط با اين دانشگاه در بابلسر به عنوان مركز پايلوت در حال اجراست.
وي افزود: ما براي تعميم دادن اين طرح نياز به همكاري شركت هاي بيمه اي و ساير مراكز مرتبط با حوزه درمان داريم كه در خارج از دانشگاه علوم پزشكي قرار دارند و در با همكاري اين دستگاهها اجراي اين طرح تكميل مي شود.
او ضعف زيرساخت مخابراتي را مشكل ديگري براي اجراي كامل طرح دولت سلامت الكترونيكي در مازندران دانست و اظهار داشت: با سفر وزير ارتباطات به اين استان تصميم خوبي براي برطرف كردن اين ضعف زيرساختي برداشته شد.
وي افزود : درصورت همكاري شركت هاي بيمه اي دانشگاه علوم پزشكي مازندران در مرحله اول آماده اجراي دولت سلامت الكترونيكي را با برداشتن دفترچه هاي درماني است.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي مازندران گفت: در نظام ارجاع حدود پنج هزار واحد خدمتي شناسايي شد كه با اجرايي شدن طرح دولت سلامت الكترونيكي تمام اين خدمات در اين قالب انجام مي شود.
وي همكاري مردم را براي ارايه اطلاعات به مجريان را مهم ترين بخش اجرايي طرح دولت سلامت الكترونيكي بيان كرد.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي مازندران با تاييد كمبود نيروي انساني در برخي بيمارستان هاي دولتي بيشترين مشكل تامين نيروي انساني را مربوط به بهيار و كمك پرستار و دانست.
موسوي افزود: در هر صورت نيروهاي موجود با تلاش بيشتر اين كمبودهاي نيروي انساني را رعايت مي كنند.
6982/1654