۲۴ بهمن ۱۳۹۷، ۱۵:۰۸
کد خبر: 83208194
T T
۰ نفر
هفتمين جشنواره ملي رويش غيررقابتي است

تهران – ايرنا – رئيس كانون هاي فرهنگي، هنري، ديني و اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، گفت: تاكيد هفتمين جشنواره ملي رويش بر ايجاد فضاي رفاقتي است و در تلاشيم اين جشنواره جنبه غيررقابتي داشته باشد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ايرنا،كريم پورمرجان امروز - چهارشنبه - در نشست خبري هفتمين جشنواره ملي رويش كه در مركز آفرينش هاي هنري كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان برگزار شد، افزود: كانون هاي فرهنگي، هنري، ديني و اجتماعي يكي از گروه هاي دانشجويي فعال و گسترده در سطح دانشگاه هاي كشور است كه كنار انجمن ها و تشكل هاي دانشجويي فعاليت مي كنند.
وي اين كانون ها را يكي از باسابقه ترين گروه هاي دانشجويي در دانشگاه ها عنوان كرد و اظهار كرد: امسال در آستانه بيستمين سال تاسيس اين كانون ها هستيم و اميدواريم جشن بيست سالگي كانون ها در كنار هفتمين جشنواره ملي رويش هم برگزار شود.
به گفته رئيس كانون هاي فرهنگي، هنري، ديني و اجتماعي وزارت علوم، كانون ها نسبت به چند سال اخير وضعيت بهتري از نظر كمي و كيفي تجربه مي كنند. رويش يكي از برنامه هاي مهم در حوزه كانون هاي فرهنگي است و اين دوره از جشنواره تفاوت ها و ويژگي هاي خاصي نسبت به دوره هاي قبلي دارد.
پورمرجان در اين باره، توضيح داد: اميدواريم اين جشنواره سالانه برگزار و عملكرد سالانه كانون ها رصد شود.
پورمرجان همچنين از استقرار دبيرخانه دائمي اين جشنواره براي نخستين بار در وزارت علوم، تحقيقات و فناوري خبر داد و بر غير رقابتي بودن اين جشنواره تاكيد كرد.

**ارتباط كانون هاي فرهنگي هنري با نهادهاي خارج از دانشگاه
همچنين فروغ اسرافيليان دبير هفتمين جشنواره ملي رويش در قسمت ديگري از اين نشست خبري، اظهار اميدواري كرد كه هفتمين جشنواره ملي رويش با حضور حداكثري دانشجويان در حوزه هاي فرهنگي، هنري، ديني و اجتماعي به صورت شايسته اي برگزار شود.
وي در خصوص تنوع فعاليت هاي كانون هاي فرهنگي، هنري، ديني و اجتماعي، تاكيد كرد: هر دانشجو با توجه به توانمندي ها، علائق و استعدادش مي تواند در حوزه هاي مختلف اين كانون ها فعاليت داشته باشد. كانون هاي فرهنگي اين ظرفيت را براي ظهور و بروز توانايي دانشجويان فراهم مي كنند.
به گفته اسرافيليان، علاقه و فعاليت دانشجويان در كانون هاي فرهنگي و هنري براي دانشگاه و جامعه هم آورده هايي به دنبال دارد. يكي از اتفاقات خوب در رويش هفتم، بهره مندي از ظرفيت دستگاه ها و نهادهاي مرتبط با فعاليت هاي فرهنگي و هنري است.
دبير هفتمين جشنواره ملي رويش، افزود: در واقع اين ارتباط به منزله پلي بين دانشگاه ها و نهادها به منظور برآورده كردن نيازهاي جامعه و البته مشاركت دانشجويان بعد از فراغت از تحصيل در سازمان هاي مدنظرشان است.
در پايان اين نشست، غلامرضا غفاري معاون فرهنگي و اجتماعي وزير علوم، تحقيقات و فناوري از پوستر هفتمين جشنواره ملي رويش رونمايي كرد.
مهلت ارسال آثار به هفتمين جشنواره ملي رويش تا فردا 25 بهمن ماه ادامه دارد.
**9492** 1200