به گزارش خبرنگار ايرنا ، دكتر كامران باقري لنكراني شنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت : آمارها نشان مي دهد كه بيش از 60 ميليون گوشي هوشمند در كشور وجود دارد، پوشش اينترنت در كشور رشد بسياري داشته و بسياري از دارندگان اشتراك تلفن همراه از اينترنت گوشي ها استفاده مي كنند از اين رو پرداختن به سلامت همراه موضوعي مهم است.
رئيس سومين كنگره سلامت همراه، ادامه داد:بررسي چگونگي ارائه خدمات بيمار محور در سلامت همراه، ارتقاي سلامت و سلامت همراه، كارآفريني، سرمايه گذاري و بازاريابي در سلامت همراه ، مخاطرات و چالش هاي سلامت همراه ، كاربرد فناوري هاي نوين در سلامت همراه و بررسي سيستم اطلاعات سلامت و سلامت همراه از محورهاي اين كنگره است.
**نرم افزارها و كارآفريني در سومين كنگره سلامت همراه
رئيس مركز رشد فناوري اطلاعات علوم پزشكي و دبير سومين كنگره سلامت همراه نيز گفت: يكي از كارهايي كه به عنوان پيش نياز سومين كنگره سلامت همراه انجام شد، برگزاري رويدادهايي در زمينه سلامت همراه است تا تيم هاي مختلف ايده ها و نرم افزارهايي را آماده كنند و در كنگره ارايه دهند و رويداد استارتاپ(ايده ها و كارآفريني ) به عنوان يكي از بخش هاي جانبي اين كنگره طراحي شد.
سيد جليل معصومي افزود: در اين رويداد، افراد علاقه مند در قالب گروه هاي مختلف شامل دانشجويان و كاركنان دانشگاه و افراد عادي، دور هم جمع و در مدت يك هفته با تلاش مربيان براي اجراي كار راهنمايي و هدايت مي شوند تا در نهايت ايده ها براي ارايه در بخش استارتاپ كنگره آماده شود و حامياني براي ايده ها شناسايي شوند يا به مراكزي كه مي توانند اين ايده ها را كامل كنند، معرفي و به محصول تبديل شوند.
دبير سومين كنگره سلامت همراه ادامه داد: در اين رويداد از بين 10 تيم شركت كننده، پنج تيم برتر از سوي داوراني شامل استادان،اعضاي هيات علمي، تعدادي از مربيان و افراد فعال كشور كه در حوزه استارتاپ فعاليت دارند، انتخاب مي شوند تا پيش از برگزاري كنگره سلامت همراه روي ايده هاي خود كار كنند و در نهايت يك تيم به عنوان تيم برتر انتخاب و در آيين پاياني سومين كنگره سلامت همراه، تقدير شود.
**تلاش براي گسترش فرهنگ استفاده از تكنولوژي و علم و دانش در حوزه سلامت
مدير توسعه فناوري سلامت دانشگاه علوم پزشكي شيرازهم با اشاره به برگزاري كنگره سلامت همراه در شيراز گفت: يكي از مصاديق كاربرد فناوري، در حوزه سلامت است كه در اين زمينه نرم افزارهاي كاربردي توليد شده مي تواند در امر بهبود و ارتقاي سلامت جامعه مورد استفاده قرار گيرد.
عليرضا چوبينه افزود:اگر قرار است به سمت فناوري و كاربردهاي آن در حوزه سلامت گام برداريم، برگزاري اينگونه كنگره ها مي تواند تسهيل كننده راه باشد.
وي بيان كرد: كار كردن در زمينه تكنولوژي فناوري اطلاعات و كاربرد آن در بحث سلامت نياز چنداني به سرمايه بالا ندارد، مانند توليد و تجهيزات پيچيده پزشكي نيست، زودبازده است و به سرعت مي تواند به نتيجه برسد، اگر با توجه به تنگناهاي اقتصادي موجود بتوانيم بخشي از توانمندي هاي موجود و كارهاي فناورانه اي كه انجام مي شود را به اين سمت هدايت كنيم مي توانيم بسيار سريع تر به سوددهي و بازدهي مدنظر برسيم.
Mobile Health يا سلامت همراه، اصطلاحي است كه براي برنامه هاي كاربردي كه در زمينه طبابت و سلامت عمومي توسط دستگاه هاي ارتباطي همراه پشتيباني مي شوند، به كار مي رود.
6113 /1876
شيراز - ايرنا- رئيس مركز تحقيقات سياست گذاري سلامت دانشگاه علوم پزشكي شيراز گفت:سومين كنگره سلامت همراه، يكم و دوم اسفند سال جاري در دانشگاه علوم پزشكي شيراز برگزار مي شود.