فصل غزلها با نام «منظمات» 33 غزل عاشقانه، اجتماعي و انتقادي را در خود جا داده است.
فصل آزاد سرودهها؛ با عنوان «مرتبات» مشتمل بر30 شعر داراي مضامين عاشقانه، اجتماعي و انتقادي اند.
سيد ضياءالدين شفيعي در مورد اين كتاب به خبرنگار ايرنا گفت : شعرهاي اين كتاب اغلب در فاصلهي سالهاي 90 تا 96 سروده شدهاند و بازتاب دهندهي نقشيست كه همواره براي خود قايل بوده ام؛ شاعري در كنار مردم.
وي يادآور شد: از من تا كنون دفترهاي شعر بسياري در اين دو قالب يعني غزل و آزاد سروده منتشر شده كه در غزل مي توان به «شرح خواب هاي گمشده/1372» «اردي بهشت هاي فراوان گذشته اند/1378»«بعد از سكوت/1390» و در آزاد سرودهها؛ «سكوت آزاد است/1378» «من مرگ را او خطاب ميكنم/1381»«شايد عاشق شده باشم/1388»و «حالا نوبت خداست/1391» اشاره كرد.
شفيعي خاطرنشان كرد: بسياري از اين كتابها موفق به دريافت معتبرترين نشانها و جوايز شده و برخي از اين كتابها به زبانهاي انگليسي، آلماني، عربي و تركي استانبولي ترجمه شده اند.
اين شاعر گيلاني افزود: از من در سال جاري علاوه بر كتاب «گسستگي» يك كتاب ديگر هم به نام «شاعر شدن» منتشر شده و به زودي كتاب ديگري به نام «سپيد، سياه، خاكستري، قرمز» منتشر خواهد شد.
*در مورد شاعر
سيد ضياء الدين شفيعي سال 1344 از خانواده اي گيلاني در مشهد متولد شد. وي دانش آموختهي دكتراي نگارش خلاق، مديريت رسانه، نويسنده، مترجم و مؤلف بيش از 50 عنوان كتاب است.
آثار متعددي در زمينههاي مختلف شعر، نثر، نقد ، و ترجمه از شفيعي به چاپ رسيده است . از وي تا كنون مجموعه شعرهايي در قالبهاي مختلف منتشر شده كه در قالب سپيد و نيمايي مي توان به «سكوت آزاد است»، «من مرگ را او خطاب ميكنم»، «شايد عاشق شده باشم» و « حالا نوبت خداست» و در قالب غزل به«شرح خوابهاي گمشده»، «ارديبهشتهاي فراوان گذشته اند»، « بعد از سكوت» و «گسستگي» با مضمون اجتماعي و عاشقانه اشاره كرد .
وي همچنين دو مجموعه شعر با نامهاي « بر گونه هاي ماه»و « ماه خوابيده است» را نيز براي نوجوانان منتشر كرده است .
از آن ميان ديگر آثر او ميتوان به «سرود مرد غريب»: سوگنامهاي در بزرگداشت زندهياد سلمان هراتي، «انار»: مجموعهاي مشتمل بر شش داستان كوتاه، «پشت به سايهها و صداها»: مجموعهينثر، مشتمل برحدود50 يادداشت شاعرانه، «شب يك رويا»: مجموعهي نثرهاي ادبي در زمينهي ادبيات مقاومت اشاره كرد.
«چهارعنصر بيدل» از مهمترين آثار استاد سيدضياءالدين شفيعي است كه با هدف آشنايي بيشتر مخاطبان با لايه هاي دروني زندگي و نثر بيدل نگارش يافته است .
*طاقت بياور
از وي در غزل طاقت بياور از مجموعه شعر گسستگي ميخوانيم :
يلدا چهل روز روشن، بعد از چهل شام تار است
اي دوست طاقت بياور بعد از زمستان بهار است
اين خنده ي رعد و برق است، از غرب پيچيده تا شرق
گفتي دهل مي نوازند، گفتي صداي دوتار است
هيهاي بيهود ه اي بود، واگن به واگن دويدن
بايد از اين ريل رد شد، تونل به تونل قطار است
شك داشت، يك عمر شك داشت، تا دردسر شد برايش
امشب يقين كرد، مي گفت: شك بهتر از انتظار است!
شب، پرده اي زخم خورده است، شب، نيمه جان است مرده است
بي پرده ميگويم امشب... خورشيد هم بيقرار است
تا كي زمستان و پاييز، از گرده افتاد اين شهر
برگرد شاعر به شعرت، اين ابتداي بهار است!
6030
رشت-ايرنا- مجموعه شعر «گسستگي» از سيد ضياءالدين شفيعي شاعر نام آشناي كشورمان از سوي انتشارات «هنررسانه ارديبهشت» روانه بازار كتاب شد. اين مجموعه شعر در 136 صفحه شامل دو فصل «غزلها» و «شعرهاي آزاد» است.