به گزارش ایرنا، علیرضا آشناگر روز یكشنبه در پنجاه و دومین نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و دهمین شورای برنامه ریزی و توسعه استان سمنان در سالن یادگار امام استانداری سمنان، بیان كرد: دستگاه های اجرایی باید مطالعات پیوسته اجتماعی در خصوص اجرای طرح های عمرانی و آبی انجام دهند تا زمان اجرای این طرح ها مشكلی به وجود نیاید.
استاندار سمنان گفت: بخشی از اجرای طرح های عمرانی استان از محل اعتبارهای ملی است و درصورت اجرایی نشدن طرح ها ، اعتبارها برای سال آینده حذف می شود و نباید مسایل اجتماعی باعث ضایع شدن حق استان از اعتبارهای ملی شود.
وی با بیان اهمیت تامین آب شهرستان ها، بیان كرد: همه مسئولان باید در خرید تضمینی آب، دقت نظر داشته باشند.
استاندار سمنان گفت: یكی از مشكلات اساسی در اجرای طرح های انتقال آب در كشور نادیده گرفتن مسایل اجتماعی است، در انتقال آب از سد كالپوش به شاهرود با مشكلاتی مواجه هستیم.
استاندار سمنان تصریح كرد: برای رفع مشكلات اجتماعی انتقال آب از سد كالپوش به شاهرود فرمانداران شهرستان های شاهرود، میامی و شركت آب منطقه ای سمنان نشست های تخصصی برگزار كنند و تا یكماه آینده این مشكلات برطرف شود.
وی، تلاش دستگاه های اجرایی و فرمانداری شهرستان شاهرود به منظور تخصیص آب به مناطق بالادست را خواستار شد و گفت: سپاه و بسیج ظرفیت بسیار مناسبی برای طرح های محرومیت زدایی هستند و باید از آن استفاده كرد.
وی گفت: این دو نهاد، از طریق توانمند سازی مردم، ورود مناسبی در مسائل مختلف دارند كه در طرح های اجتماعی نیز می توانند یاری رسان باشند.
استاندار سمنان گفت: دستگاه های مرتبط به منظور جذب بخش خصوصی در اجرای طرح سد فینسك باید تلاش بیشتری داشته باشند.
** سمنان دارای رتبه 15 كشور در تعداد پروژه ها است
استاندار سمنان با اشاره به افزایش جذب اعتبارات استانی، بیان كرد: دستگاه های اجرایی باید متناسب با میزان تخصیص، اعتبارجذب كنند و در این راه از ظرفیت نمایندگان مجلس شورای اسلامی استفاده كنند.
وی گفت: استان سمنان دارای رتبه 15 در تعداد طرح ها و رتبه 18 در حجم طرح ها را در كشور دارا است.
آشناگر بیان كرد: دستگاه های اجرایی استان سمنان در بخش تسویه اوراق، عملكرد مناسب و قابل قبولی را در فاصله برگزاری دو جلسه شورای برنامه ریزی استان داشته اند.
وی با اشاره به ضرورت توجه به پرداخت مطالبات شهرداری ها، گفت: شهرداری ها باید با وصول مطالبات خود از دستگاه های اجرایی استان، در ارایه خدمات شهری تلاش كنند.
استاندار سمنان با اشاره به ضرورت تعیین تكلیف املاك مورد تملك بانك ها، گفت: بانك های استان باید املاك كارخانه های بدهكار را كه تملك كرده اند تعیین تكلیف كنند، چرا كه نگه داشتن این املاك مشكلی را حل نخواهد كرد.
** هیچ كودكی نباید از تحصیل جا بماند
استاندار سمنان با اشاره به ضرورت انسداد مبادی بی سوادی و حمایت از كودكان جامانده از تحصیل، بیان كرد: به جای تدوین سند انسداد مبادی بی سوادی مورد درخواست اداره كل آموزش و پرورش استان سمنان، باید برنامه ریزی های دقیق و هدفمندی در این رابطه انجام شود.
آشناگر ادامه داد: هیچ كودكی و به خصوص كودكان كار نباید از تحصیل بازبمانند و باید تلاش ها در جهت تحصیل 100 درصدی این كودكان مضاعف شود.
استاندار سمنان، بر فروش اموال مازاد و تغییر كاربری مدارس تخریبی واقع در موقعیت های خوب شهری به منظور تامین هزینه ساخت مدارس در نقاط مورد نیاز در استان سمنان تاكید كرد.
در پنجاه و دومین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و دهمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان سمنان با حضور مسئولان دستگاه های اجرایی استان سمنان، گزارشی از عملكرد و اقدامات ستاد فرماندهی اقتصاد مقاوتی شهرستان آرادان، آموزش و پرورش استان با موضوع شناسایی و جذب و ساماندهی كودكان بازمانده از تحصیل و همچنین اقدامات شركت های آب منطقه ای و آب و فاضلاب شهری و روستایی درباره جذب اعتبارات ارایه شد.
7342م/6103
سمنان- ایرنا- استاندار سمنان گفت: اجرای طرح های آبی و عمرانی در این استان دارای مشكلات اجتماعی است كه نیاز به مطالعات پیوسته دارد.