به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، تاكنون استارتاپهای بسیاری در دانشگاههای علوم پزشكی برگزار شده است اما «به توان فناوری» نخستین استارتاپی است كه در حوزه توانبخشی تدارك یافته و در چهار جلسه در بازه زمانی یك ماهه برگزار میشود.
مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی روز سهشنبه در آیین گشایش این رویداد به خبرنگار علمی ایرنا گفت: این رویداد به منظور تیمسازی و آشنایی با ادبیات كسبوكار حوزه دانشبنیان برگزار شده است و هدف از آن كنار هم قرار گرفتن دانشجویان رشتههای مختلف حوزه توانبخشی و مبادله ایدههای جدید است.
امیر سالار جعفرپیشه بیان كرد: در این مدت بعد از اینكه ایدههای برتر انتخاب شدند، برای آنها تیمسازی میشود و منتورها در طول برگزاری این رویداد كه یك ماه است به طور دائم كار میكنند.
وی افزود: شركتكنندگان بعد از این مرحله، بوم كسبوكار تشكیل میدهند و تحلیل رقبا صورت میگیرد، تیمها ادبیات مذاكره و نحوه ارائه ایدههای خود به سرمایهگذار را یاد میگیرند.
جعفرپیشه افزود: در روز پایانی این رویداد سرمایهگذاران حضور پیدا میكنند و تیمها ایدههای خود را در مدت پنج دقیقه ارائه میدهند و سرمایهگذاران به هر یك از ایدهها رای خواهند داد.
وی گفت: تیمهای برگزیده، امكان این را دارند كه علاوه بر جایزه نقدی دانشگاه، از گرنت فناوری دانشگاه و همچنین از امكانات شركتهای سرمایهگذار خطرپذیر یا صندوقهای تجهیزات پزشكی استفاده كنند.
وی یادآور شد: دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در حوزه فناوری پویا بوده به طوری كه الان سه شركت دانشبنیان در حوزه فناوری توانبخشی، 7 شركت مستقر در مركز رشد، 12 واحد مستقر در مركز رشد و 15 محصول توانبخشی در بازار دارد.
در این مراسم، به چهار نفر از طراحان و نامگذاران لوگو این استارتاپ تریگر با حضور رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی جوایزی اهدا شد.
به گزارش ایرنا، استارتاپ تریگر یك رویداد آموزشی، ترویجی، رقابتی است كه به مدت ۶ روز، شركتكنندگان را با فضای استارتاپی آشنا میكند؛ آنها ۴ روز نخست را در كارگاههای آموزشی شركت میكنند، چهرههای موفق استارتاپی را میبینند، ملاقاتهای سریع انجام میدهند و دو روز پایانی همراه با همتیمیهای خود كه آنها را در این رویداد یافتهاند به رقابت ایدهها در روز پایانی رویداد، داوری میشود و جوایزی به تیمهای برتر تعلق میگیرد.
علمی** 9340** 1055
تهران- ایرنا- نخستین استارتاپ تریگر تخصصی توانبخشی با نام «به توان فناوری» با كمك بخش خصوصی در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی آغاز به كار كرد.