«بهروز اكرمي» روز چهارشنبه در نشست مشاوران امور بانوان و خانواده فرمانداري هاي استان مركزي در اراك، افزود: زنان از اركان تربيت نسل فردا و مديريت خانواده هستند و نياز است كه مسايل اين قشر به شكل ويژه رسيدگي شود.
وي بيان كرد: توانمندسازي زنان تاثير مستقيم بر نظام تربيتي جامعه دارد و مي توان با راهبري اين بخش اثربخشي در مهار آسيب هاي اجتماعي را افزايش داد.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري مركزي ادامه داد: زنان ايران به هر دليلي دچار تبعيض تاريخي بوده اند اما از پيروزي انقلاب اسلامي تاكنون براي جبران اين عقب ماندگي ها اقدام هاي خوبي صورت گرفته است.
اكرمي اظهار داشت: زنان و مردان جامعه بيش از هر زمان ديگر نياز به نشاط اجتماعي دارند و با توجه به اينكه مشكلات اقتصادي وجود دارد بايد برنامه هاي مفرح را افزايش داد تا با انگيزه بهتر بتوان بر معضلات غلبه كرد.
اكرمي تصريح كرد: بسياري از افراد داراي توانمندي بالا هستند اما از نشاط اجتماعي محروم هستند زيرا راه هاي با نشاط بودن را نمي دانند.
وي گفت: شناسايي راه هاي شاد بودن در جامعه بايد بيش از پيش نهادينه شود و مسئولان ذيربط در اين راستا از هيچ كوششي دريغ نكنند.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري مركزي افزود: اسلام دين نشاط و شادي است و رمز موفقيت اسلام اخلاق، پاكدستي و درستكاري پيامبر (ص) است.
اكرمي بيان كرد: نرخ مشاركت اقتصادي بانوان در جامعه و استان مركزي پايين است در حاليكه كشورهاي توسعه يافته زنان و مردان دوشادوش يكديگر در فعاليت هاي اقتصادي مشاركت دارند.
در اين نشست مشاوران امور بانوان فرمانداران شهرستان هاي استان مركزي مسايل و مشكلات حوزه كاري خود را ارايه كردند.
استان مركزي با دارا بودن 12 شهرستان داراي بيش از يك ميليون و 400 هزار نفر جمعيت است كه نيمي از اين جمعيت را بانوان تشكيل مي دهند.
3005/6013/
اراك - ايرنا - معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري مركزي گفت:رسيدگي به مشكلات و حل مسايل زنان به عنوان نيمي از جمعيت استان بايد با اولويت دنبال شود.