۴ اسفند ۱۳۹۷، ۹:۵۸
کد خبر: 83218980
T T
۰ نفر
ابتكار: سند ارتقای وضعیت زنان برای هر استان تنظیم می‌شود

كرمانشاه - ایرنا- معاون رئیس جمهوری در امور بانوان و خانواده گفت: با هدف تقویت توانمندی بانوان برای هر استان یك سند توسعه ارتقای وضعیت زنان تنظیم می‌شود كه با طرح تاب‌آوری همسو است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، معصومه ابتكار روز شنبه در نشست طرح بازآموزی تاب‌آوری و ارتقای توانمندی جوامع محلی در بخشداری كوزران از توابع شهرستان كرمانشاه افزود: سند ارتقای وضعیت زنان، مسیر را با اجرای طرح‌های تاب آوری از طریق افزایش توانمندی های جوامع محلی و مزیت ها در مقابل آسیب‌های اجتماعی اجرا می كنیم و در این راستا توانمندی بانوان از طریق برگزاری كارگاه های آموزشی تقویت می شود.
وی با بیان اینكه طرح تاب آوری از 2 سال پیش در معاونت امور بانوان و خانواده آغاز شده است، گفت: این طرح با جدیت و به صورت ویژه در همه استان‌ها در حال اجراست.
ابتكار با اشاره به اینكه این طرح در استان كرمانشاه هم آغاز شده و بانوان استان استقبال خوبی از آن دارند، تاكید كرد: باید از همه ظرفیت‌های موجود در جوامع محلی برای كاهش آسیب های اجتماعی و تاب آوری بانوان استفاده كنیم.
او افزود: استان كرمانشاه از ظرفیت بالایی در بخش‌های مختلف از جمله فرهنگی برخوردار است كه مصداق عینی آن تنوع مذهبی و فرهنگی در این استان می باشد.
ابتكار، لباس اقوام و صنایع دستی كرمانشاه را یكی از این ظرفیت ها دانست و از مقامات محلی خواست كه در این زمینه در راستای توسعه فرهنگی و كمك به توانمندی های زنان تلاش بیشتری كند.

**بانوان از فرصت اینترنت برای درآمدزایی استفاده كنند
به گفته معاون رئیس جمهوری، در راستای تهیه و تدوین نقشه تاب‌آوری، راهكارهایی برای توان‌افزایی زنان پیش بینی شده كه اولین مورد آن موضوع ساختارها و تشكیل نهادهای مدنی است كه این نهادهای مدنی می توانند به شكل تعاونی در بخش تعاون و كشاورزی به ایجاد اشتغال و كارآفرینی برای بانوان كمك كنند.
او گفت: دولت از همه این تشكل های مدنی به ویژه در موضوع طرح تاب آوری، فعالیت‌های عام‌المنفعه، كارآفرینی و بازاریابی حمایت می كند.
ابتكار همچنین از بانوان خواست كه از فرصت و ویژگی هایی كه اینترنت و فناوری‌های نوین برای بازاریابی محصولات در جوامع محلی بوجود آورده، برای درآمدزایی استفاده كنند.

**42 درصد تسهیلات اشتغالزایی مربوط به زنان است
وی اظهار كرد: بعد از آگاهی و ایجاد نگرش نسبت به موضوع طرح تاب آوری باید متناسب با ضروریات هر منطقه نسبت به نهادسازی اقدام كرد زیرا در صورت ایجاد تشكل های مردمی دولت بهتر و بیشتر می‌توانند از این نهادها حمایت كند.
معاون رئیس جمهوری در امور بانوان اظهار كرد: این معاونت با تامین اعتبارات ویژه در قالب صندوق خرد بانوان با همكاری وزارت جهاد كشاورزی به تامین اعتبارات مورد نیاز فعالیت بانوان در بخش‌های كشاورزی و تولیدی كمك می‌كند.
ابتكار به اجرای طرح «كسب و كار من» در سطح كشور و از جمله در استان كرمانشاه اشاره كرد و گفت: در راستای اجرای این طرح آموزش مهارت بنگاه داری به بانوان ارائه می شود تا آنها بتوانند و منابع مورد نیاز را برای اجرای طرح های اشتغالزایی تامین كنند.
او افزود: معاونت امور بانوان و خانواده ریاست جمهوری از این طرح حمایت می كند و انتظار داریم كه استانداری ها نیز از آن حمایت كنند.
ابتكار گفت: از محل اختصاص 18 هزار میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در كشور 42 درصد مربوط به بانوان است.
وی با اشاره به اینكه طرح های دیگری در این معاونت در حال اجراست، به طرح ملی گفتگوی خانواده اشاره كرد و گفت: مرحله اول این طرح در استان كرمانشاه از سوی انجمن جامعه شناسی ایران برگزار شد كه ما در اجرای آن دنبال تشریح اهمیت خانواده، چگونگی بهبود ارتباطات، كاهش آسیب ها و خشونت و... هستیم.
معاون رییس جمهوری در امور بانوان و خانواده صبح روز شنبه با استقبال مسئولان استان وارد كرمانشاه شد.
حضور در نشست جوامع محلی در طرح بازآموزی تاب آوری در شهر كوزران، بازدید از اورژانس اجتماعی، خانه امن و بند نسوان و سركشی از یك خانواده ایثارگر و معلول و شركت در جلسه طرح ملی گفت و گوی خانواده و شركت در جلسه شورای اداری استان از جمله برنامه های سفر ابتكار به كرمانشاه است.
استان كرمانشاه با 2 میلیون نفر جمعیت دارای 33 شهر و 2 هزار و 622 روستا است.
7444/8066/3033
۰ نفر