معصومه ظهيري روز سه شنبه درگفت وگو با ايرنا، افزود: خلقت حضرت نوري است و ايشان برگزيده هستي قرار داده شده اند و آن حضرت بهترين انسان و الگو براي خوبان اعم از زنان و مردان هستند، ولي به دليل شاخص هاي جنسيتي كه يك مادر، همسر و دختري نمونه براي پيامبر(ص) بودند، مي توانند براي جنس زنان الگويي فاخر باشند.
وي اضافه كرد: امام صادق(ع) در روايتي ايشان را ستاره فروزان آسمان هستي و پيامبر گرامي اسلام(ص) نيز سيدالنساءالعالمين ناميده اند.
ظهيري بيان كرد: شناخت سيره حضرت زهرا(س) يعني شناخت ابعاد زندگي حضرت به ويژه نوع دوستي، پاسخگويي و خلق حضرت در زندگي فردي، خانوادگي، حيات سياسي و اجتماعي كه زمان و مكان ندارد.
وي افزود: براي ارتقاء جايگاه شيعه و سبك سازي زندگي حضرت فاطمه(س) براي نسل جوان، بايد بتوانيم اين صفات فراجنسيتي و فرازماني حضرت را به شيوه اصلي و زماني خودمان تبديل كنيم و از ايشان الگوگيري نماييم.
وي با تاكيد بر اين كه بايد وارد جزييات و ابعاد زندگي حضرت فاطمه(س) شويم، گفت: در شرايط سختي ها و مشكلات مي توانيم مراجعه اي به زندگي آن حضرت داشته باشيم تا نحوه مواجهه ايشان را با شرايط زندگي و صبر و استقامت بياموزيم.
معاون حوزه علميه خواهران با بيان اين كه حضرت زهرا(س) به عنوان برترين الگو بهترين اسوه براي زنان است، تاكيد كرد: بايد براي فرهنگ سازي زندگي حضرت زهرا(س)، ترويج سيره آن حضرت و تبديل آن به سبك زندگي براي عصر حاضر بيش از گذشته اهتمام داشته باشيم.
وي مهمترين وجه زندگي حضرت فاطمه(س) را زيست عفيفانه عنوان و بيان كرد: عفيف بودن حضرت زهرا(س) اختصاص به پوشش و سبك ايشان ندارد، بلكه خلق حضرت و سيره ايشان در اين مساله كاملا روشن است؛ حضرت در ساده زيستي عفيف بودند، چون زياده طلب نبودند، در اهتمام به مساله تربيت فرزند و همسرداري عفيف بودندد، چون توقع زيادي از خانواده نداشتند.
وي با اشاره به روحيه سازگاري حضرت فاطمه(س)، افزود: حضرت علي(ع) درباره ايشان مي فرمايند: نگاه به چهره زهرا(س) غم ها را از من مي زدايد و در جاي ديگر مي فرمايند: ايشان هرگز من را به خشم نياورد.
ظهيري خاطرنشان كرد: حضرت فاطمه(س) به عنوان مادري عفيف و پاك دامن بودند كه در تربيت نسل بسيار موفق بودند و روحيه و خُلق اطاعت از خداوند و بنده صالح بودن را بعد از خودشان به ارمغان گذاشتند.
وي افزود: همچنين بخشي از ابعاد حضرت حضور و تعاملات اجتماعي است كه برخاسته از عفاف، پاكدامني، طهارت، نوعدوستي و خلق نيكوي حضرت فاطمه(س) بوده است.
حضرت زهرا(س) در بيستم جمادي الثاني سال دوم بعثت به دنيا آمدند؛ پدرشان محمد(ص) و مادرشان خديجه(س) نام دارد؛ آن حضرت در سوم جمادي الاخر سال 11 هجري در راه دفاع از ولايت به شهادت رسيدند.
/2085/ 6133/
معاون حوزه هاي علميه خواهران:
سيره حضرت زهرا(س) به عنوان سبك زندگي اسلامي قرار گيرد
۷ اسفند ۱۳۹۷، ۸:۲۲
کد خبر:
83222774
قم- ايرنا- معاون پژوهش حوزه هاي علميه خواهران كشور گفت: سيره حضرت فاطمه زهرا(س) به عنوان سبك زندگي اسلامي الگويي براي دختران و زنان قرار گيرد.