به گزارش ايرنا از معاونت اجتماعي و پيشگيري از جرم قوه قضاييه سيدعلي اصغر رفاهي روز سه شنبه در نشست با مديران استاني بنياد صيانت از خانواده افزود: هيچ ضربه اي نمي تواند نظام ما را از ادامه حركت متوقف سازد مگر آسيب هاي اجتماعي و آسيب هاي نهاد خانواده كه مقام معظم رهبري شخصا روي اين موضوع ورود كردند و خوشبختانه از زمان ورود ايشان به اين موضوع، در تعدادي از استان ها شاهد توقف رشد طلاق بوده ايم.
وي اظهار داشت: پيشگيري از جرايم در صورت مردمي شدن فايده مند خواهد بود و بنياد صيانت از نهاد خانواده به صورت مردمي مديريت مي شود.
رفاهي اضافه كرد: بنياد صيانت از نهاد خانواده را فعاليتي مي دانيم كه به دست خود مردم بايد اجرا شود و قوه قضاييه در اين موضوع، نقش كمكي خواهد داشت تا يك نهاد مردمي براي صيانت از نهاد خانواده شكل بگيرد و خود مردم اين نهاد را رو به جلو ببرند.
وي با اشاره به راهبرد 160 صفحه اي اين بنياد اظهار داشت: بنياد صيانت از نهاد خانواده براي ابعاد خانواده از تشكيل خانواده گرفته تا تحكيم بنيان آن بايد برنامه داشته باشد و همراه با اين برنامه ها حركت كند.
اين مستشار قضايي افزود: پرونده خانواده نبايد به دادگستري برود بلكه بايد قبل از آن در مراكز مشاوره به آن پرداخته و مشاوره هاي لازم به زوجين ارائه شود؛ چه بسا در بسياري از استان ها از جمله البرز اين مراكز موفق عمل كرده و برخي زوجين متقاضي طلاق با حضور در جلسات مشاوره از تصميم خود منصرف شده و به زندگي مشترك خود بازگشتند.
وي خطاب به مديران استاني حاضر در نشست گفت: اگر شما در هر استان موفق به انصراف حتي پنج زوج از طلاق شويد، در واقع پنج خانواده را از آسيب ايمن خواهيد كرد و فرزندان اين خانواده ها در كنار پدر و مادر به زندگي خود ادامه خواهند داد.
اجتمام*1003*1834
مديركل پيشگيري هاي مردمي قوه قضاييه:
پرونده هاي خانواده به صورت خوشه اي است
۷ اسفند ۱۳۹۷، ۱۲:۳۵
کد خبر:
83223255
تهران- ايرنا- مديركل پيشگيري هاي مردمي و مشاركت هاي مدني قوه قضاييه گفت: پرونده هاي خانواده در محاكم به صورت خوشه اي است. يعني اگر زوجه درخواست مهريه دهد، زوج درخواست عدم تمكين و ازدواج مجدد ارائه مي كند. زوجه درخواست نفقه مي دهد و اين روند همچنان ادامه مي يابد.