به گزارش ايرنا، سرهنگ پاسدار حميدرضا گرامي سه شنبه 7بهمن ماه در بيست و يكمين كنگره ملي شعر دفاع مقدس و اختتاميه دومين جشنواره شعر ترنم حماسه، با بيان اينكه استان فارس در 36 رده رزم در دوره دفاع مقدس شركت كرده است، افزود: مردم فارس 257هزار ايثارگر، 15هزار شهيد و 42هزار جانباز به كشور تقديم كرده اند.
مديركل بنياد حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس فارس ابراز داشت: 13 عنوان كتاب در بيست و يكمين كنگره ملي شعر دفاع مقدس كه به همت بنياد حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس فارس منتشر شده است، رونمايي مي شود كه نشان مي دهد اين استان در نشر ادبيات دفاع مقدس ويژگي بارزي دارد.
** گسترش فرهنگ خاطره نويسي باعث انتقال فرهنگ ايثار و شهادت مي شود
همچنين سرپرست معاونت سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري فارس در اين آيين ابراز داشت: هدايت ادبيات دفاع مقدس به سمت خاطره نويسي، باعث انتقال فرهنگ ايثار و شهادت به نسل نوجوان ميشود.
سيد احمد احمدي زاده ابراز داشت: داستان نويسي و خاطره گويي براي نسل نوجوان جذابيت بيشتري دارد.
وي با اشاره به اينكه دشمن با تمام توان نسل جوان و فرهنگ ما را نشانه گرفته و ايثار و رشادتهاي دوران دفاع مقدس را زير سوال ميبرد، اضافه كرد:هوشياري و تيزبيني رهبر معظم انقلاب در مورد تهاجم و شبيخون فرهنگي و جنگ نرم همواره نشان از اهميت اين موضوع دارد.
احمدي زاده بيان كرد: فضاي مجازي به بخش حقيقي زندگي مردم بدل شده است و از همين رو يكي از دغدغههاي امروز خانواده ها به اين موضوع باز مي گردد.
سرپرست معاونت سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري فارس ادامه داد: نه تهديدات فضاي مجازي را خوب تبيين كرديم و نه براي تبديل اين تهديدها به فرصت برنامهريزي مطلوبي داشته ايم.
احمدي زاده با بيان اينكه زنده نگاه داشتن ياد شهدا و امنيت حاصل از ايثارگري آنها بايد همواره مورد توجه باشد، عنوان كرد: هر اتفاق خوب و خوشايندي با برقراري امنيت در جامعه رخ مي دهد.
وي ادامه داد: در اين برهه به ادبياتي تحليلي و تبييني نياز داريم كه حاصل پژوهش باشد. اين ادبيات بايد به گفتمان بين نسلي تبديل شود كه در اين حوزه نيز ورود اثر بخشي نداشتيم.
در ادامه اين مراسم، دبير دومين جشنواره ترنم حماسه با بيان اينكه براي توليد آثار موسيقايي در حوزه دفاع مقدس كشور نياز به افزودن حوزههاي مفهومي جديد به دفاع مقدس و نگاه تازه به مضامين پيشين است، از اين جشنواره با عنوان يك تجربه موفق ياد كرد.
مصطفي محدثي عنوان كرد: 200 شاعر پيشكسوت و جوان حدود 600 اثر به دبيرخانه ارسال كردند كه پس از داوري مقدماتي و نهايي، 9 اثر به عنوان آثار برگزيده دومين كنگره ترنم حماسه معرفي شد.
** شعر موثرترين و مظلومترين ابزار در انتقال فرهنگ دفاع مقدس است
دبير علمي بيست و يكمين كنگره ملي شعر دفاع مقدس نيز در اين آيين شعر را از اثرگذارترين ابزارهاي ادبيات در ابعاد مختلف دانست و گفت: با شعر از موثرترين و مظلومترين ابزار در انتقال فرهنگ دفاع مقدس است.
محمود اكراميفر بيان كرد: 8 هزار و 439 اثر از 2 هزار و 450 نفر به دبيرخانه كنگره رسيد كه در نهايت 15 اثر برگزيده معرفي شد.
بيست و يكمين كنگره ملي شعر دفاع مقدس پس از وقفه اي شش سال و نيمه در شيراز برگزار شد. در اين مراسم افزون بر رونمايي از 13جلد كتاب در حوزه دفاع مقدس از شاعران و نويسندگان برگزيده در اين حوزه تجليل شد.
7375 /1876
مديركل بنياد حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس فارس:
استان فارس بايد در حوزه دفاع مقدس مورد توجه قرار گيرد
۷ اسفند ۱۳۹۷، ۱۴:۲۱
کد خبر:
83223478
شيراز- ايرنا- مديركل بنياد حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس فارس با اشاره به پيشگامي مردم فارس در جبهه هاي حق عليه باطل در دوران پس از انقلاب گفت: از همين رو بايد در حوزه دفاع مقدس مورد توجه قرار گيرد.