۹ اسفند ۱۳۹۷، ۱۳:۲۷
کد خبر: 83226165
T T
۰ نفر

هنر بهترين ابزار براي انتقال فرهنگ مهدويت است

۹ اسفند ۱۳۹۷، ۱۳:۲۷
کد خبر: 83226165
هنر بهترين ابزار براي انتقال فرهنگ مهدويت است

اراك - ايرنا - مديرعامل بنياد مهدويت كشور گفت: زبان هنر بهترين ابزار براي انتقال ارزش ها اسلامي و انقلابي به خصوص فرهنگ ارزشمند مهدويت در جامعه است.

به گزارش ايرنا، حجت الاسلام والمسلمين «محمد متوسل آرايي» روز پنجشنبه در آيين اختتاميه نخستيين جشنواره ملي مهدي«صراط»، افزود: هنر با ظرفيت هاي جاذب و اثربخش در انتقال مفاهيم فرهنگي بهترين ابزاراست و بايد هوشمندانه از آن بهره برد.
وي ادامه داد: اطلاعات و آگاهي بسياري از مردم در خصوص فرهنگ مهدويت و قيام، ظهور و اتفاقات بعد از ظهور حضرت مهدي(عج) ناچيز و در بسياري از مواقع نيز نادرست است، بنابراين رويكرد اصلي بنياد مهدويت اشاعه فرهنگ صحيح مهدوي در جامعه است و در اين رهگذر از تمامي ابزارها به خصوص رشته هاي مختلف هنري استفاده مي شود.
مديرعامل بنياد مهدويت كشور بيان كرد: فعاليت اين بنياد ابتدا از حوزه هاي علميه كشور آغاز شد و اكنون بيش از 400 روحاني در سراسر كشور آمادگي كامل دارند.
حجت الاسلام متوسل آرايي اظهار داشت: بنياد مهدويت براي تمامي سنين مطالب، محتواي عميق تهيه كرده اما در مقوله هنر فعاليت ويژه اي انجام نشده كه اين مهم از سال گذشته در دستور كار قرار گرفته است.
وي اضافه كرد: با توجه به اينكه هدف اصلي بنياد مهدويت آشنايي نسل جوان با مباني و انديشه هاي اين تفكر متعالي است، هنر ابزار كارآمدي براي براي اشاعه اين فرهنگ محسوب مي شود و مديران بنياد مهدويت استاني نيز بايد به اين مهم توجه ويژه داشته باشند.
مديرعامل بنياد مهدويت كشور بيان كرد: جشنواره هاي هنري امسال در چهار استان اردبيل، كرمانشاه، چهار محال و بختياري و مركزي انجام شد و مشاركت جوانان و هنرمندان در اين جشنواره ها چشمگير است.
حجت الاسلام متوسل آرايي اظهار داشت: معرفت افزايي، محبت افزايي و اطاعت افزايي سه محور اصلي بنياد مهدويت كشور است كه بايد باز زبان هنر در جامعه گسترش يابد.
مديرعامل بنياد مهدويت استان مركزي نيز در اين جشنواره گفت: فراخوان نخستين جشنواره مهدوي صراط در چهار رشته مونشن گرافيك، نقاشي خط، انيميشن و طراحي پوستر از آبان ماه امسال به نقاط مختلف كشور ارسال شده و 162 اثر از 16 استان كشور به دبيرخانه اين جشنواره رسيد.
«مصطفي مشايخي» اظهار داشت: از مجموع آثار رسيده به جشنواره 68 مورد مربوط به خواهران و 94 اثر نيز مربوط به برادران بود و استان مركزي نيز با 56 اثر بيشترين آثار اين جشنواره را به خود اختصاص دادند.
وي ادامه داد: آثار رسيده به دبيرخانه جشنواره مورد بازبيني هيات داوران قرار گرفت و در نهايت 16 اثر توانستند رتبه هاي اول تا سوم را به خود اختصاص دهند.
مديرعامل بنياد مهدويت استان مركزي اظهار داشت: علاوه بر آثار برگزيده اين جشنواره 35 اثر نيز به نمايشگاه اين جشنواره راه پيدا كردند.
در بخش انيميشن اين جشنواره «الهه موسوي» از تهران و «مرتضي مطهري» از قم مورد تقدير قرار گرفتند و هيچ يك از آثار حائز رتبه اول تا سوم نشدند.
در بخش مونشن گرافيك هم «ابولفضل محمدي» از استان مركزي اول شد و «محمد هادي پاك نژاد» از تهران، «محمد حسين اسلامي» و «ابوالفضل حاصلي» هر 2 هنرمند از استان مركزي مورد تقدير قرار گرفتند.
در بخش نقاشي خط نيز هيچ يك از آثار حائز رتبه برتر نشد و «هادي هنر دوست» از استان همدان و «سپيده مرجان» از تهران به ترتيب عنوان هاي دوم و سوم را به دست آوردند.
در بخش طراحي پوستر هم «مرتضي رحمتي» از تهران، «محمد ربيعي» از مركزي و سيد «كمال بخشايش» از چهار محال و بختياري عنوان هاي اول تا سوم را كسب كردند و «عليرضا عزيزي بهروز» از قم، «حامد سعيدي» و «امير حسين عباديان دهكردي» هر 2 هنرمند از استان مركزي نيز مورد تقدير قرار گرفتند.
3017/6013/