به گزارش ايرنا ولي تيموري، پنجشنبه در نشست شوراي اداري خراسان شمالي با تأكيد بر توسعه صنعت گردشگري، گفت: امروز به گردشگري نبايد صرفا از نگاه تفريحي و سرگرمي نگريست بلكه فراتر از اين موضوع قرار دارد.
وي افزود: توسعه گردشگري و ورود گردشگر به كشور، نگاه دنيا را نسبت به ما تغيير مي دهد و مي تواند تبليغات منفي بر ضد ما را خنثي كند.
وي گفت: در شرايطي كه شاهد فشار بدخواهان هستيم تا چهره ايران را در اذهان بين المللي تخريب كنند، ورود گردشگران خارجي مي تواند مسئولان آنان را كه تصويري غيرواقعي از ايران ارائه مي دهند، به چالش بكشد.
وي خطاب به مديران خراسان شمالي اظهار كرد: اگر دغدغه اين را داريد كه براي استان در بخش اشتغال و رونق اقتصادي كاري كنيد، توجه به بخش گردشگري، كم هزينه و پُربازده ترين راه است.
رئيس ستاد مركزي هماهنگي خدمات سفر كشور عنوان كرد: هزينه ايجاد اشتغال در بخش گردشگري نسبت به حوزه هاي ديگر كمتر است و البته بايد بدانيم كه رشد و توسعه گردشگري تنها با عزم ملي و حمايت مقامات محلي و استاني امكانپذير است.
تيموري با اشاره به تأثيراتي كه گردشگري در حوزه هاي مختلف دارد، نسبت به پيگيري و حل مشكلات اين بخش در خراسان شمالي، قول مساعد داد.
معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استاندار خراسان شمالي نيز در اين نشست گفت: خراسان شمالي ظرفيت هاي زيادي در زيربخش هاي گردشگري از جمله اكوتوريسم گردشگري مرز، گردشگري كشاورزي، سلامت و زيارت دارد.
مجيد پورعيسي افزود: از سازمان ميراث فرهنگي انتظار داريم در اين حوزه آتش به اختيار عمل كرده و كمك هاي ويژه اي براي شهرستان ها و شهرداري هاي خراسان شمالي در نظر بگيرد.
وي تاكيد كرد: سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در حوزه گردشگري، هر كمكي به خراسان شمالي داشته باشد ما هم به همان اندازه اعتبار مي گذاريم تا بتوانيم در حوزه گردشگري استان تحول ايجاد كنيم.
خراسان شمالي در حدفاصل 2 قطب سياحتي شمال و زيارتي مشهدالرضا واقع شده و سالانه مسافران و زائران زيادي، به ويژه در ايام نوروز از اين خطه تردد مي كنند.
در اين استان هشت هزار و 700 جاذبه گردشگري شناسايي شده در حوزه هاي مختلف وجود دارد.
ب/5132
بجنورد - ايرنا - معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گفت: ورود هر گردشگر يكهزار و 350 دلار ارزآوري براي كشور به دنبال دارد.