۱۷ اسفند ۱۳۹۷، ۸:۰۷
کد خبر: 83235485
T T
۰ نفر
60 درصد دانش آموختگان كشور شاغل هستند

تهران- ایرنا- مدیركل دفتر ارتباط با صنعت وزرات علوم، تحقیقات و فناوری می گوید: براساس طرح رصد اشتغال وزارت علوم 60 درصد دانش آموختگان كشور شاغل هستند، اما این مساله بدان معنا نیست كه سایر دانش آموختگان به طور حتم جویای كار بوده و موفق به كسب آن نشده اند.

محمد سعید سیف روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا اظهار داشت: طرح رصد اشتغال به سبب بررسی وضعیت اشتغال دانش آموختگان كشور و همچنین ارتباط رشته های تحصیلی آن ها با فعالیت های در حال انجام، صورت گرفت.
وی افزود: هدف از بررسی این مهم تنها دستیابی به آمار اشتغال دانش آموختگان كشور نیست. هدف اساسی در این طرح، مشاركت دانشگاه ها و مراكز آموزش عالی در این بررسی است.
سیف با بیان این كه این آمار از طریق سازمان بیمه و تامین اجتماعی نیز قابل دسترسی است، ادامه داد: دانشگاه ها باید حساسیت این مساله را درك كنند؛ پاسخ ها و پیشنهادات مطرح شده از دانشجویان و دانش آموختگان را بشنوند و در برنامه ریزی ها و سیاست گذاری های خود از آن استفاده كنند.
مدیركل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تصریح كرد: در نتیجه این طرح هر یك از دانشگاه های كشور با دانش آموختگان خود به شكل نظام مند و منسجم در ارتباط است.
وی گفت: در نتیجه این ارتباط دانشگاه در تصحیح برنامه های آموزشی، توسعه واحدهای درسی و همچنین پذیرش دانشجو می تواند از نظرات دانش آموختگان بهره مند شود.
به گفته سیف، طرح رصد اشتغال دانش آموختگان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هر سال توسط دانشگاه ها انجام می شود و در حال حاضر 80 دانشگاه در این طرح مشاركت می كنند.
وی تاكید كرد: نتایج این رصد، اطلاعات بازار كار رشته های متعدد تحصیلی را نیز در اختیار دانشگاه ها قرار می دهد و در نتیجه این امر علت نبود بازار كار برای برخی از رشته های آموزشی مشخص می شود. دانشگاه ها نیز این نتایج را در برنامه ریزی های خود لحاظ می كنند.
سیف همچنین در خصوص 40 درصد دانش آموخته بیكار تصریح كرد: بیكاری بعضی از دانش آموختگان به سبب ادامه تحصیل است و به طور حتم به معنای نیافتن شغل نیست. در واقع این گروه از دانش آموختگان نیز ممكن است پس از كسب مدارج بالاتر مشغول به كار شوند.
مدیركل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مورد ارتباط مشاغل دانش آموختگان با رشته های تحصیلی و مدارك آن ها نیز اظهار داشت: این امر هنوز به طور دقیق مورد بررسی قرار نگرفته است؛ اما دانشگاه ها باید این مساله را نیز در پیگیری های خود مورد توجه قرار دهند.
**9484**
۰ نفر