خسرو پيران روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: ارتقاي سطح سلامت جامعه و مسافران نوروزي و كنترل بيماري هاي مرتبط با مواد غذايي از اهداف اجراي اين طرح است.
وي بيان كرد: اين طرح همه ساله در آستانه تعطيلات نوروزي و با هدف كنترل ويژه بر مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي، تفريحي، گردشگري و اماكن ويژه غذايي اجرا مي شود.
پيران ادامه داد: از آغاز سال 1397 تاكنون بيش از 2 تن مواد غذايي فاسد و تاريخ گذشته در اين شهرستان جمع آوري شده است.
وي با بيان اينكه اين طرح نظارتي تا 20 فروردين سال 1398 ادامه خواهد داشت، افزود: سامانه 190 وزارت بهداشت و درمان و شماره تلفن 04444621777 شبكه بهداشت و درمان اشنويه به صورت شبانه روزي آماده دريافت و رسيدگي به شكايت هاي مردمي در خصوص مشكلات بهداشتي است.
به گزارش ايرنا، در نوروز1397 كارشناسان بهداشت محيط و حرفه اي شبكه بهداشت و درمان اشنويه در اجراي اين طرح 2 هزار و 500 مورد بازديد از اماكن و مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي انجام دادند و 11 نفر از متخلفان به مراجع غذايي معرفي شدند.
9870/6185/3072
مهاباد - ايرنا - مسوول بهداشت محيط و حرفه اي شبكه بهداشت و درمان اشنويه گفت: همزمان با آغاز طرح سلامت نوروزي 200 كيلوگرم مواد غذايي فاسد و تاريخ گذشته از سطح عرضه اماكن تهيه و توزيع مواد غذايي اين شهرستان جمع آوري شد.