۲۲ اسفند ۱۳۹۷، ۱۳:۰۶
کد خبر: 83242146
T T
۰ نفر

رقابت 48 تیم در مسابقه نبرد هوش مصنوعی شریف

۲۲ اسفند ۱۳۹۷، ۱۳:۰۶
کد خبر: 83242146
رقابت 48 تیم در مسابقه نبرد هوش مصنوعی شریف

تهران- ایرنا- یازدهمین دوره مسابقه بین المللی «نبرد هوش مصنوعی شریف» میزبان 48 تیم است كه طی امروز و فردا ( 22و 23 اسفند) با سه زبان كامپیوتر و كدنویسی با یكدیگر رقابت می كنند.

این دوره از مسابقات امسال نیز با حضور دانش آموزان و دانشجویانی از سراسر كشور با هدف سنجش توانایی شركت‌كنندگان در زمینه برنامه‌نویسی و نگاهی به توانایی تیم‌ها در پیاده‌سازی و استفاده از الگوریتم‌های هوش مصنوعی در حال برگزاری است.
این مسابقه یكی از شناخته‌شده‌ترین و معتبرترین مسابقات برنامه‌نویسی بین دانشگاهی در سطح كشور است كه به همت انجمن علمی دانشكده مهندسی كامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف در سطح بین المللی و با امكان استفاده از سه زبان برنامه نویسی java, c++, python ، در دانشگاه صنعتی شریف برگزار می‌ شود.
مسئول تیم برندینگ یازدهمین نبرد هوش مصنوعی شریف روز چهارشنبه درگفت وگوبا خبرنگار علمی ایرنا در مورد این دوره از مسابقات توضیح داد: در این دوره نیز رقابت‌ها در دو بخش آنلاین و حضوری برگزار شد، در مرحله غیرحضوری و آنلاین دو هزار و 700 نفر درقالب 964 تیم حضور داشتند كه از این تعداد تیم شركت كننده در مرحله اول 140 نفردر قالب 48 تیم انتخاب شدند و امروز و فردا با هم رقابت می كنند.
«مهدی عرفانیان» بیان كرد: نبرد هوش مصنوعی شریف مسابقه‌ای گروهی است كه در آن تیم‌ها راهبرد‌های خود را برای پیروزی در یك نبرد راهبردی طراحی و در قالب كد پیاده‌ می‌كنند. هر تیم با استفاده از ایده‌های خلاقانه و راهبرد‌های متفاوت سعی می‌كند هوش مصنوعی قدرتمندی طراحی كند كه تا جای ممكن بر تیم‌های حریف چیره شود و به مرحله حضوری مسابقات راه پیدا كند.
وی ادامه داد: در این مسابقات شركت‌كنندگان در قالب تیم‌های دو و سه نفره برنامه‌ای برای شركت در بازی طراحی شده توسط تیم فنی مسابقات با قوانین خاصی، پیاده‌ می كنند.
عرفانیان گفت: شركت در نبرد هوش مصنوعی شریف باعث می‌شود علاوه بر سنجش و به چالش كشیدن مهارت‌های برنامه‌نویسی و طراحی راهبرد، زمینه‌های آشنایی با الگوریتم‌های هوش مصنوعی با محتواهای آموزشی فراهم شود.
وی افزود: نبرد هوش مصنوعی شریف مسابقه‌ای گروهی است كه در آن تیم‌ها استراتژی‌های خود را برای پیروزی در یك نبرد استراتژیك طراحی و در قالب كد پیاده‌سازی می‌كنند، هر تیم با استفاده از ایده‌های خلاقانه و استراتژی‌های متفاوت سعی می‌كند یك هوش مصنوعی قدرتمند طراحی كند كه تا جای ممكن بر تیم‌های حریف چیره شود و به مرحله حضوری مسابقات راه پیدا كند.
مسئول تیم برندینگ یازدهمین نبرد هوش مصنوعی شریف یادآورشد: علاقه مندان برای شركت در این مسابقه و رقابت در سطح بین‎المللی، نیازی به داشتن دانش پیشرفته‌ در زمینه هوش مصنوعی ندارند، اما توانایی استفاده و پیاده‌سازی الگوریتم‌های هوش مصنوعی، امكان كسب امتیاز بیشتر و احتمال موفقیت تیم را افزایش می‌دهد.
عرفانیان با بیان اینكه بعدازظهر فردا سه تیم برتر این رقابت‌ها كه دارای بالاترین امتیاز هستند معرفی خواهند شد گفت: به نفر اول این رقابت 7 میلیون تومان، نفر دوم 5 میلیون تومان و نفر سوم 3 میلیون تومان اهدا خواهد شد.
علمی ** 9340**9157
۰ نفر