به گزارش روز شنبه ايرنا از وزارت صنعت، معدن و تجارت، «علي رهبري» افزود: يكي از وظايف سامانه جامع انبارها كه پارسال مورد بهره برداري قرار گرفته كنترل ورود و خروج كالا از انبارها است. در اين زمينه تاكنون درخصوص انبارهاي نفتي، دام و طيور و خوراك دام و طيور بسيار موفق بوده ايم.
وي بيان داشت: اكنون همه مبادي و مقاصد محموله دامي در سامانه جامع انبارها ثبت شده، همچنين ورود و خروج اين محموله ها به شهرهاي مختلف با صدور گواهي بهداشتي حمل و اتصال آن به بارنامه انجام مي شود و با توجه به دقت مناسب داده ها، ورود و خروج اين مواد به مراكز نگهداري يا انبارها نيز در سامانه ثبت است.
رييس مركز توسعه تجارت الكترونيكي با بيان اينكه پس از راه اندازي سامانه جامع انبارها، به مرور صدور بارنامه براي انبارهايي كه در اين سامانه ثبت نشده بودند ممنوع شد، گفت: براي پيشگيري از حمل بار بدون بارنامه نيز بين سازمان راهداري و حمل و نقل جاده اي با پليس راهنمايي و رانندگي توافق هايي انجام شد كه مطابق آن در 11 موقعيت از جاده هاي كشور بطور نمونه سامانه جريمه هوشمند فرار بارنامه، عملياتي و منجر به افزايش هشت درصدي بارنامه شد.
رهبري ادامه داد: طبق توافق هاي اين 2 نهاد و با هماهنگي ستاد مركزي مبارزه با قاچاق كالا و ارز، تا پايان امسال اين طرح به 35 موقعيت و در سال 98 به 100 موقعيت توسعه خواهد يافت.
اين مسئول خاطرنشان كرد: با اين روش، شفافيت خوبي در حمل بار كشور ايجاد شده و به دنبال آن شفافيت انبارها به مرور ميسر خواهد شد، به طوري كه اگر انباري بخواهد بارنامه برايش صادر شود با اتصال اسناد انبار مربوطه يعني حواله و رسيد، صدور بارنامه با دقت و سرعت بيشتري انجام مي شود.
وي در ادامه در خصوص سامانه جامع حمل و نقل گفت: اين سامانه كه اطلاعات بارنامه هاي داخلي و خارجي در آن ثبت مي شود تاكنون 80 درصد پيشرفت داشته است.
سامانه جامع انبارها زير نظر وزارت صنعت، معدن و تجارت اداره مي شود. از طريق اين سامانه انبارها بايد شناسنامه دار شده و اطلاعات خروج و ورود آنها ثبت شود.
اقتصام*3065**2022
رييس مركز توسعه تجارت الكترونيكي:
530 هزار انبار در سامانه جامع انبارها ثبت شد
۲۵ اسفند ۱۳۹۷، ۱۵:۳۶
کد خبر:
83245335
تهران- ايرنا- رييس مركز توسعه تجارت الكترونيكي از پيشرفت 60 درصدي سامانه جامع انبارها خبر داد و گفت: تاكنون 530 هزار انبار در اين سامانه ثبت شده است.