احمد امینی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: 2 واحد نان روغنی و یك رستوران به دلیل استفاده از اسانس و رنگ های شیمیایی برای تزیین مواد غذایی پلمب و با تشكیل پرونده به محاكم قضایی معرفی شد.
وی با توجه به مضراتی كه رنگ های شیمیایی برای سلامتی انسان دارد از شهروندان درخواست كرد به هیچ عنوان برای تزیین و خوش رنگ كردن مواد غذایی همچون جوجه، كیك و شیرینی جات، برنج و سایر مواد غذایی خانگی از رنگ و اسانس های پودری یا مایع حتی در صورت داشتن مجوز و شرایط 9 گانه نیز استفاده نكنند چون در صورت عدم رعایت میزان مصرف آن می تواند برای سلامتی انسان مضر باشد.
وی یادآور شد: بازدید از مراكز تهیه و توزیع مواد غذایی و رستوران ها و اماكن بین راهی سطح شهرستان در قالب طرح سلامت نوروزی در نوبت های صبح و عصر انجام شده است.
امینی اضافه كرد: مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی از طریق سامانه 190 همكاران این مركز را مطلع كنند تا در اولین فرصت اقدامات مورد نیاز انجام شود.
به گزارش ایرنا، طرح سلامت نوروزی با اولویت نظارت بر مراكز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماكن عمومی حساس و سامانه های آبرسانی در تاریخ 20 اسفند سال جاری آغاز شد و تا 15 فروردین سال 1398 با حضور 15 نفر از بازرسان این مركز از ساعت هشت تا 20 اجرا می شود.
7562/ 3020/3072
مهاباد - ایرنا - كارشناس مسوول واحد بهداشت محیط و حرفه ای مركز بهداشت سردشت گفت: در راستای اجرای طرح سلامت نوروزی بازرسان این مركز سه واحد صنفی متخلف را در این شهرستان پلمب كردند.