مهناز خانوی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این اطلاع رسانی ها با این هدف صورت می گیرد كه به ورزشكاران اطلاع داده شود كه استفاده از مكمل بدون تجویز پزشك یا متخصص تغذیه و بدون تهیه از داروخانه عوارض جدی دارد.
وی تاكید كرد: مكمل های تغذیه ای چه تولید داخل و چه وارداتی باید برچسب اصالت داشته باشد؛ فرآورده ای كه برچسب اصالت ندارد یا هنگام تست برچسب اصالت، اطلاعات آن منطبق بر اطلاعات محصول نیست، از وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو قاچاق و تقلبی محسوب می شود.
وی از مردم خواست هنگام خرید مكمل های تغذیه ای حتما به برچسب اصالت و به اصالت آن برچسب دقت كنند.
مدیركل امور فرآورده های طبیعی، سنتی و مكمل سازمان غذا و دارو، اظهار داشت: مكمل های تغذیه ای فقط باید در داروخانه خرید و فروش شود و فروش مكمل های تغذیه ای و ورزشی در باشگاه های ورزشی غیرمجاز و تخلف است.
خانوی افزود: در تمام استان ها، معاونت های غذا به كمك صنف مربوطه و نیروی انتظامی و با همكاری مراجع قضایی، باشگاه های ورزشی و عطاری ها را بازرسی و نظارت می كنند و نمونه های تقلب و قاچاق در عطاری ها و در باشگاه ها جمع آوری می شود.
به گفته وی، در سال 97، در مجموع برای حدود چهار هزار قلم مكمل تغذیه ای و ورزشی تولید داخل و وارداتی، مجوز صادر شد.
اجتمام *9185 * 3063
مدیركل فرآورده های طبیعی سازمان غذا و دارو:
خطر مكمل های غیرمجاز در باشگاه های ورزشی اطلاع رسانی می شود
۲۱ فروردین ۱۳۹۸، ۱۰:۵۲
کد خبر:
83272264
تهران- ایرنا- مدیركل امور فرآورده های طبیعی، سنتی و مكمل سازمان غذا و دارو، گفت: عوارض مكمل های غیرمجاز در باشگاه های ورزشی اطلاع رسانی می شود و در حال طراحی پوسترهایی هستیم كه پس از چاپ در فضای داخل باشگاه ها نصب شود.