احمد فعله گري روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: جدا از اين تعداد واحد صنعتي، نيروگاه سيكل تركيبي سنندج و 52 جايگاه سوخت رساني CNG نيز به شبكه گاز سراسري متصل هستند.
وي افزود: امسال نيز مطابق برنامه ريزي صورت گرفته و در قالب مصوبه شوراي اقتصاد به 200 واحد صنعتي و توليدي، منطقه ويژه اقتصادي بانه و شهرك صنعتي سرنجيانه سنندج گازرساني مي شود.
فعله گري اضافه كرد: براساس اين مصوبه، واحدهاي صنعتي كه سه سال از سوخت مايع استفاده كرده باشند مي توانند گاز طبيعي را جايگزين اين سوخت فسيلي كنند.
وي با اشاره به اينكه در قالب اين طرح 425 واحد صنعتي در استان شناسايي و به حدود 275 واحد از آنها گازرساني شده است، يادآور شد: شركت گاز كردستان براي گازرساني به هر واحد صنعتي تا سقف 2 ميليارد و 400 ميليون ريال هزينه مي كند.
مدير عامل شركت گاز كردستان گفت: در سال 96 حدود 87 واحد و در سال گذشته نيز 94 واحد صنعتي و توليدي در اين استان از نعمت گاز بهره مند شدند.
وي افزود: با توسعه شبكه گاز به صنايع علاوه بر ايجاد ارزش افزوده مي توان زمينه اشتغالزايي، مهاجرت معكوس به روستاها و پايداري محيط زيست را فراهم كرد.
به گزارش ايرنا، در حال حاضر يك هزار و 173 روستاي كردستان از نعمت گاز طبيعي بهره مند هستند و شركت گاز استان 515 هزار مشترك در بخش هاي خانگي، تجاري، صنعتي و عمومي دارد.
ضريب نفوذ گاز در جمعيت شهري و روستايي اين استان به ترتيب 99،9 و 87،5 درصد است و در مجموع حدود يك ميليون و 540 هزار نفر جمعيت استان از نعمت گاز طبيعي بهره مند هستند.
7355/9102
بيش از 2 هزار واحد صنعتي كردستان به شبكه گاز طبيعي متصل شدند
۲۲ فروردین ۱۳۹۸، ۱۰:۰۳
کد خبر:
83273724
سنندج - ايرنا - مدير عامل شركت گاز كردستان با اشاره به اينكه پارسال 94 واحد صنعتي در اين استان از نعمت گاز طبيعي بهره مند شدند، گفت: تاكنون به 2 هزار و 134 واحد توليدي كوچك و بزرگ گازرساني شده است.