محسن مددي روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: هدف از ارائه اين آموزش هاي مهارتي به زندانيان ايجاد انگيزه، اميد به زندگي و اشتغال آنان پس از آزادي است.
وي ادامه داد: در اين راستا سه هزار و 69 زنداني به ميزان 404 هزار و 338 نفر ساعت در 162 دوره آموزشي شركت كردند.
وي كاهش آسيب هاي اجتماعي، توانمندسازي، ايجاد شرايط اوليه براي اشتغال و جلوگيري از گرايش به اعتياد، بزهكاري، خلاف و بازگشت مجدد زندانيان به زندان را از ديگراهداف مهم ارائه آموزش هاي مهارتي به زندانيان عنوان كرد.
وي با اشاره به نقش تأثيرگذار آموزشهاي فني و حرفهاي در ايجاد اشتغال پايدار افزود: به منظور توانمندسازي سربازان در دوره خدمت و كسب شرايط اشتغال و كاهش دغدغه آنان براي ورود به بازار كار پس از اتمام دوره سربازي، آموزشهاي مهارتي در پادگانهاي سطح استان به صورت گسترده ارائه ميشود.
وي گفت: در سال 1397 به منظور احراز شرايط اشتغال جوانان پس از خدمت سربازي با برگزاري 143 دوره آموزشي براي 2 هزار و 564 پرسنل وظيفه 325 هزار و 397 نفر ساعت آموزش هاي مهارتي در پادگان هاي نظامي و انتظامي استان ارائه شد.
به گزارش ايرنا، سالانه افزون بر هشت ميليون نفر ساعت آموزش مهارتي در مراكز دولتي و آزاد آذربايجان غربي برگزار مي شود تا زمينه اشتغال جوانان فراهم شود.
8137/3072
ارائه 792 هزار نفر ساعت آموزش هاي مهارتي در پادگانها و زندانهاي آذربايجان غربي
۲۲ فروردین ۱۳۹۸، ۱۸:۵۵
کد خبر:
83274389
اروميه - ايرنا - مديركل آموزش فني و حرفه اي آذربايجان غربي از ارائه 792 هزار نفر ساعت آموزش هاي مهارتي فني و حرفه اي طي سال گذشته در زندان ها و پادگان هاي اين استان خبر داد.