بهرام چاره خواه روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: باتوجه به بررسي آخرين نقشه ها و خروجي مدل هاي هواشناسي، بتدريج از بعدازظهر سه شنبه تا بعدازظهر چهارشنبه امواجي از هواي ناپايدار از منطقه گذر مي كند.
وي اضافه كرد: اين ناپايداري ها سبب ابري شدن آسمان، از اواخروقت سه شنبه بارش باران (اغلب رگباري) و احتمال رعدوبرق، با وزش قابل ملاحظه باد (گاهي شديد) مي شود.
رئيس اداره پيش بيني هواشناسي كردستان افزود: با توجه به اين پيش بيني ها سرعت وزش باد در روزهاي سه شنبه و مخصوصا چهارشنبه، بويژه در ساعات بعدازظهر قابل ملاحظه و گاهي شديد است.
وي افزود: پيش بيني مي شود كه در نواحي مرتفع و شرق استان از جمله زرينه، بيجار و قروه سرعت باد به بيشتر از 15 متر بر ثانيه (حدود 60 كيلومتر در ساعت) هم برسد.
وي گفت: برآورد بارش هاي اين امواج زياد نيست اما در نواحي غربي استان به ويژه بانه و مريوان و سروآباد بارش حدود 6 تا 12 ميليمتر پيش بين مي شود و در روزهاي سه شنبه و چهارشنبه باتوجه به شكل گيري گردوخاك بر روي عراق و سوريه بخشي از آن به استان منتقل شده كه كيفيت هوا و ميزان ديد را تا حدودي كاهش مي دهد.
به گزارش ايرنا، در سال زراعي جاري از اول مهر 97 تا 19 فروردين 98 (حدود هفت ماه) به صورت ميانگين 687 ميلي متر بارندگي در اين استان به ثبت رسيده كه در مقايسه با 359 ميلي متر مدت مشابه سال گذشته از 97 درصد رشد برخوردار است.
ميانگين سالانه بارش باران در استان كردستان در مجموعه آمار 30 ساله بيش از 509 ميلي متر است كه اين مقدار 2 برابر ميانگين كشوري است.
در سال زراعي 97 - 96 نيز تراز بارندگي در همه ايستگاه هاي استان كردستان به نسبت سال گذشته كاملا مثبت بود و به صورت ميانگين 555 ميلي متر بارندگي داشت.
سال زراعي (آبي) از اول مهر هر سال شروع و به پايان شهريور سال بعد ختم مي شود.
7349 / 3034
سنندج - ايرنا - رئيس اداره پيش بيني هواشناسي كردستان گفت: طبق پيش بيني هاي انجام شده باد شديد روزهاي سه شنبه و چهار شنبه مناطق مختلف اين استان را فرا مي گيرد.